Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nad Springfieldem se přežene hurikán. Simpsonovi se tak tak zachrání, ale hurikán zcela zdemoluje dům souseda Neda Flanderse. A protože neštěstí nechodí samo, vyrabují springfieldští občané i Nedův krám pro levoruké. Když se pak sesype i nový dům, který sousedé Nedovi svépomocí postaví, je toho moc i na dobráka Flanderse. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě se objeví jeden ze scenáristů Simpsonových John Schwartzwelder. Ten se nikdy neukázal na veřejnosti, odmítal dělat rozhovory a nezapojoval se ani do nahrávání audiokomentářů k DVD Simpsonových. Fanoušci si tak kladli otázku, zda Schwartzwelder vůbec existuje, a jeho jméno v titulcích pokládali za pseudonym kolektivu autorů. Tvůrci proto Schwartzweldera ukázali alespoň v kreslené podobě. Jedná se o vousatého pacienta v psychiatrické léčebně, jenž před Simpsonovými rychle zabouchne dveře. Na konci epizody je osvobozen a lid jej vítá cedulí s nápisem: „Free John Schwartzwelder“ („Osvoboďte Johna Schwarztwelda“). (Alfréda)
  • V psychiatrické léčebně vidíme dvě postavy z minulých epizod, Drákulku Halamovou z epizody Hezkej večer (1990) a filmového kritika Jaye Shermana z epizody Zrodila se hvězda (1995). (Alfréda)
  • Když se Simpsonovi schovají před hurikánem ve sklepě, tak v něm vidíme velkou kamennou hlavu, kterou dostali od pana Burnse v epizodě Krevní msta (1991). (Duoscop)

Reklama

Reklama