Reklama

Reklama

VOD (1)

Slavná šéfkuchařka Sasha (Ali Wong) a hudebník Marcus (Randall Park) se setkávají po 15 letech a pořád to mezi nimi jiskří. Oba ale mají svůj svět a přizpůsobit se nebude lehké. (Netflix)

Zajímavosti (6)

  • Keanu Reeves improvizoval v některých svých scénách. Právě jeho nápadem bylo vyjmenovávání čelních představitelů komunistické strany Číny během scény hry „Pravda nebo fant“. Stejným případem byl i dialog „Chybí mi tvoje světlo“/„Chybí mi tvoje duše.“ a „Já nemám problém, Sašo. Jaký je tvůj problém, Sašo,“ společně s bojovým gestem. (Huntelaar)
  • Ústřední herecká dvojice Ali Wong a Randall Park, kteří se zároveň podíleli na scénáři, přiznali, že Keanu Reeves byl pro ně první volbou, ale ani ve snu nedoufali, že by jejich nabídku mohl přijmout. Reeves si přečetl scénář a souhlasil s rolí poté, co zhlédl speciál stand-up show Ali Wong Baby Cobra (2016). (Huntelaar)
  • Keanu Reeves natočil všechny své scény během čtyřdenní pauzy v natáčení třetího dílu série John Wick (2019). Z časových důvodů to zapadlo do natáčení právě v San Franciscu. (Huntelaar)
  • Ačkoliv se většina filmu odehrává v San Franciscu, tak se v něm natáčely pouze dva týdny z celkových osmi. Větší část produkce probíhala z finančních důvodů ve Vancouveru. (Huntelaar)

Reklama

Reklama