Reklama

Reklama

Říše divů

  • USA Wonderwell
Trailer 1

Obsahy(1)

Wonderwell je pohádka o dospívání. Hlavní postavou je 12letá Violet (Kiera Milward), jejíž zvídavou povahu její rodina stěží toleruje. Ale zatímco je v Itálii kvůli kariéře modelky své sestry Savannah (Nell Tiger Free), Violet se spřátelí s Danielem (Sebastian Croft) a jde do lesa, kde potká tajemnou Hazel (Carrie Fisher), která ji zavede do imaginární říše plné nástrah a dobrodružství, která navždy změní její život. (Jardismo)

(více)

Recenze (6)

Marze 

všechny recenze uživatele

Temna pohadka vzbuzujici trochu fantazie provokuje mysleni, ale jakoby v idilicke italske vesnici s americkou divkou produkce nevedela co vypravet. Zvlastni efekty jsou ale originalni. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Co to mělo být? Nějaká alegorie na zneužívání modelek v branži nebo jak? Odkud se furt berou takovéty idiotské fantasy filmy ze současnosti s děckama v hlavní roli jako je Probuzení tmy, Čarodějovy hodiny a hromada dalších, co už jsem zapoměl názvy? Všechny spojuje vždycky stejný mustr -> k uzívání nudná hovadina, ve které všechny vyskytující se fantasy prvky naprosto postrádají hlavu a patu. To je nějaké praní špinavých peněz, nebo někdo potřebuje vykazovat činnost kvůli ročnímu vyúčtování, nebo proč ty exkrementy vznikají? ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Moderní pohádka, kterou milovníci klasiky asi příliš neocení. Jedna * za film jako takový, jedna * za speciální efekty, jedna * za to, že scénárista je obeznámený s dílem C. G. Junga. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Z celkem slušného nápadu a zajímavého vizuálu s dobrými speciálními efekty, vznikl nudný pohádkový příběh s dost nepřehledným a nezajímavým dějem. ()

Accuphose 

všechny recenze uživatele

Ten film je dost vata, tedy pokud nepočítám posledních 15 minut. Chápu, že to asi o moc drsnější udělat nešlo, ale smrdí to korunou už od pohledu. Co ale musím vypíchnout, tak je kamera, noční zákoutí a propracovaný interiéry, víceméně za to, si to ode mě vysloužilo jednu hvězdičku. ()

Reklama

Reklama