Reklama

Reklama

O život

  • USA Point Blank
Trailer

VOD (1)

Když je Paulova těhotná žena unesena, Paul (Anthony Mackie) musí z nemocnice zachránit nájemného zabijáka Abea (Frank Grillo). Abe má u sebe důkaz proti zkorumpovaným policistům, kteří na něj chtěli hodit vraždu. Oba muži spolu začnou nedobrovolně spolupracovat, aby odhalili skutečného vraha a zachránili Paulovu ženu. (mokki5)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Podle názvu to vypadá, že se vykrádá Lee Marvin, ale ono ne, on se vykrádá Fred Cavayé a to poměrně nezáživným způsobem. Vynucené spojenectví nečekaně čilého zločince s těžkým otřesem mozku, průstřelem břicha a dvěma zlomenými žebry a jeho morfiové víly, která může zlé poldy leda ucévkovat k smrti, ale okolnosti ji donutí k vzepjetí, nemá potřebný tah na branku. Joe Lynch odvedl stejně špatnou práci jako plastický chirurg madam Harden a evidentně našel svůj Limit.. Jednu hvězdu navíc dám za vkus amatérského gangsta rejži, který členy své organizace vzdělává Mzdou strachu na úkor Zjizvené tváře. Možná by ten odlehčený tón slušel celému filmu.. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5.5/10). Slušná akční jízda napumpovaná estrogenem hlavně díky Franku Grillovi, který je tu v neskutečné formě a vypadá naprosto badass. Pro mě zajímavá zápletka, která není originální, ale rozhodně nebyla tak hloupá jako v některých jiných akčních filmech. Absolutním klenotem byly pro mě scény s Big T. Naprosto jsem žral každou jeho perlu, která nejednou narážela na slavné snímky. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Asi je jedno, či dať tejto pozerateľnej jednohubke dve či tri hviezdy. Problém nie je v scenári plného klišé, ani v hercoch, bez týchto hviezd by to bolo naopak ešte oveľa slabšie, ale v spracovaní. Joe Lynch točí extrémne rutinne, lokácie sú totálne šedé a nevýrazné a celé to pôsobí veľmi lacno. Akoby sa Netflix rozhodol po získaní slušných mien, že projektu nakoniec nebude venovať príliš veľa pozornosti a Mackie s Grillom a na druhej strane s Harden to vytiahnu nad priemer. Lynch ich snahu ale odignoroval. Poteší aspoň odkaz na Friedkina. 50% ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Totálně domlácenej Frank Grillo, kterej sotva leze, protože ho vlastní brácha hned na začátku omylem srazí autem, má otřes mozku, je postřelenej a navíc má 2 zlámaný žebra, do kterejch ho všichni kopou, tady opravdu moc prostoru na akci nemá. Naštěstí má k ruce zdravotního bratra, kterej se sice vůbec neumí prát, ale má v tašce injekce s morfiem, kterym domlácenýho Grilla statečně přifukuje. Do toho je honí zkorumpovaná policajtka, a aby to mělo grády, tak zdravotnímu bratrovi unesou těhotnou ženu, která celej film rodí, na což nikdo neni zvědavej a já musim konstatovat, že i pro mě byl docela slušnej porod to dokoukat do konce. Škoda, Franka Grilla mám jinak docela rád. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Solidní Mackie, solidní Grillo, solidní hodina a půl. Pokud se dá nějaký film počastovat slovem "průměrný", je Point Blank přesně takový. Béčkovci od Marvelu si odskočili a natočili si s Netflixem variaci na tisíckrát omílaný scénář. Oba jsou naštěstí ve svých rolích ok, takže Vám těch 90 minut celkem uteče. Na odpočinek fajn, ale už se k tomu nikdy nevrátíte, dokonce nebudete za rok vědět, že jste to viděli. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama