foto

Jim Page

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 První očista
2017 xXx: Návrat Xandera Cage
2015 Skautův průvodce zombie apokalypsou
Tajemství jejich očí
2014 Pro dobrotu na žebrotu
Sedmý syn
2013 Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
2012 Frontier, The (TV film)
2011 Jsem číslo čtyři
2010 Pod jednou střechou
Touha po pomstě
2009 Nezvaná
2008 Oko dravce
2007 Disturbia
2006 Firewall
2005 Kiss Kiss Bang Bang
2002 Salton Sea
2001 Majestic
1999 Chladnokrevná hra (TV film)
1998 Běh černé kočky (TV film)

TV seriály

2017 The Brave (TV seriál)
Pilot (E01)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Cvičná vražda (S04E18)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Strays (S03E11)
2003 Vzkvétající město (TV seriál)
Haystack (S02E04)
The Love of Money (S02E01)
Lost Child (S01E18)
další epizody (5)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Carnivores (S01E11)
Cupid & Psycho (S01E08)
Blowback (S01E05)
Vzkvétající město (TV seriál)
Crash (S01E08)
The Freak (S01E06)
The Squeeze (S01E03)
2000 Druhá šance (TV seriál)
Letting Go (S01E21)
Strangers and Brothers (S01E18)
The Mystery Dance (S01E15)
1999 Druhá šance (TV seriál)
The Gingerbread House (S01E12)
The Past Is Prologue (S01E08)
A Dream Deferred (S01E06)
další epizody (4)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace