Reklama

Reklama

Vlak do Busanu 2

  • Jižní Korea Peninsula (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Děj filmu se odehrává 4 roky po vypuknutí zombie apokalypsy ve filmu Vlak do Pusanu (2016). Korejský poloostrov je zdevastovaný a bývalý voják Jung-seok (Dong-won Kang), kterému se podařilo uniknout ze zámoří, je pověřen návratem a nečekaným potkáním s přeživšími. (TommyZR)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (104)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Zombie filmy moc nemusím, ale když už jsem viděla jedničku, zkoukla jsem i dvojku. O přímé pokračování nejde, postavy jsou jiné, děj se neprolíná, společné je jen zamoření Korejského poloostrova zombíky. Jednička mi přišla o fous lepší. Tady děj místy drhnul, postavy se chovaly nelogicky a některý scény mi přišly vyloženě na hlavu. Nejvíc mě ale pobavilo, že v CZ dabingu udělali z herečky Lee Re kluka :) Na jedno zkouknutí dobrý, víckrát už nejspíš ne. Slabší průměr. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tomu říkám nářez a vylepšení o proti prvnímu dílů. Ano zrychlené záběry aut nebyly dvakrát působivé ale celý příběh a řězba a akce byla skvělá. Herci super, hordy výborné, honičky aut bomba, trocha drama dobrý. Řekl bych že prostě dost dobrý pokračování. Mrtvé město se spousty hladovými hordami, dělo. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola super (4*). Problém dvojky nie je ani tak v tom, že to vlastne vôbec nie je dvojka (žiadny vlak, žiadny návrat preživších postáv), ale najmä v tom, že má hrozne nudný a nezáživný príbeh plný klišé momentov, divné postavy a desiatky minút, počas ktorých sa nič zaujímavé nedeje, iba sa nachádzame v spoločnosti postáv, ktoré nám nič nehovoria. Keď sa konečne rozbehne akcia, tak je to po technickej stránke fajn, ale žiadny zázrak (a občas príliš trikové a autíčka sa správajú ako v nerealistickej počítačovej hre). Škoda, že vlak nevymenili za autovú kolónu. Takto síce autá hrajú relatívne dôležitú rolu, ale nie až takú dôležitú, ako mohli. A ako mali. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

V očekávání naprosté tragédie jsem dostal vcelku průměrnou podívanou, kterou nehodlám srovnávat s Vlakem do Pusanu. Kdyby se film zkrátil alespoň na devadesát minut, hodnotil bych možná i výše. Při pohledu na Carmageddon jsem zamáčkl nostalgickou slzu a bavil se jako tenkrát u počítače, protože i když automobilové honičky byly z větší části pixelové a z ranku sci-fi, potěšily mě. Jasně, v kině by to možná vizuálně taková krása nebyla, což však nevím. Na raketové zombie, rychlejší než živí, jsem si už zvykl, potěšily mě jako v předchozím filmu ty sypající se hordy nemrtvých. Škoda zbytečných užvaněných scén o ničem a patetického natahovaného konce. Samozřejmě se nabízelo řádné gore v přímém záběru, ale budiž. A potěšilo, že ne všechny postavy se dožily šťastného konce.... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na údajný druhý díl podařeného zombievlaku do Pusanu jsem se dost těšil, ale bohužel ono to není žádné pokračování, maximálně možná v tom smyslu, že se to odehrává v Jižní Koreji a je to o zombiích. Ale jinak jde o úplně jiný, samostatný film. A ve všech směrech horší. Stručně? Infantilní patetická pseudoakční šaškárna, ve které se například v rolích statečných a chladnokrevných bojovnic objeví dvě malé holky, ve které jsou dospělí zhusta zkarikováni do podoby polodementních hýkajících retardů (naprostá většina oněch zdivočelých bývalých vojáků), nebo ve které se vás rejža bude snažit k smrti unudit nejen žvásty svých postav, ale i tisíckrát provařenými automobilovými honičkami. Za pozornost sice stojí docela slušný vizuál (postapo kulisy, masky zombií), ale to je tak všechno. Slabá druhá kvůli mé slabosti pro tenhle filmový žánr. ()

Galerie (36)

Související novinky

Tvůrce Vlaku do Pusanu bude točit pro Netflix

Tvůrce Vlaku do Pusanu bude točit pro Netflix

27.04.2020

Režisér korejského zombie hitu Vlak do Pusanu z roku 2016 Sang-ho Yeon chystá pro Netflix novou animovaní sérii. Ještě letos by měl režisér přivést do kin pokračování svého zombie hororu pod názvem… (více)

Reklama

Reklama