Reklama

Reklama

Epizody(8)

Čtyři generace pod jednou střechou, to nevěstí nic dobrého. Obzvlášť když Hanákovi nejsou tak docela normální. Babička píše detektivky, které nikdy nikdo nevydá, maminka Cilka miluje operní árie a tatínka Oldřicha zajímají jen želvy Poldinky. Jejich dcera Pavla vášnivě cvičí jógu, její manžel Petr nejraději čte noviny, jí nebo spí. Nejmladší členové rodiny, kterým nikdo neřekne jinak než raubíři, s rozkoší vymýšlejí lumpárny. A Káča, mladší dcera Cilky a Oldřicha, se chystá jim představit svého nastávajícího Zdeňka… V téhle rodině není nouze o překvapení. Jak to dopadne, když se konečně dostaví toužebně očekávaný malíř? Co způsobí větší rozruch – nečekaná návštěva tetičky, nebo zpráva o miminku? (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Tumbik k tomuto seriálu (9)

Taková normální rodinka (1971) 

Vynikající seriál, jeden z českých nejlepších vůbec. Skvělá klasika u které se pobavíte a zjistíte, jak se zbavit otravné tetičky... :) ()

Ženich (1971) (E01) 

První epizoda tohoto legendárního seriálu naprosto na jedničku... Velmi povedený vtipný příběh a skvělé herecké obsazení. Aneb jak zapůsobit na nápadníka vaší milované vnučky/dcery Kačenky... Jaromír Hanzlík zahrál svoji roli dokonale... ()

Před svatbou (1971) (E02) 

Tak odteď si už budu dávat pozor na malíře... Abych nedopadl jako rodinka Hanákových... Jelínci, srnečky, jedna stěna na oranžovo, zeleno... Ale musí se uznat, že tento malíř je aspoň umělec a estetik! Bezchybné výkony a opět skvělý scénář se skvělými vtípečky a narážkami! ()

Po svatbě (1971) (E03) 

Aneb jak zastrašit neodbytnou, dotěrnou tetičku! ()

Výročí (1971) (E04) 

Díl, kde se naplno projeví ženské vlastnosti, touhy a to, na čem ženám vlastně záleží. Vše je podáno úžasně vtipnou formou! Fan Vavřincová a její scénář je něco neskutečného, opravdový talent! ()

Ženich pro tetičku (1971) (E05) 

Tomuhle se alespoň říkají námluvy... Hezky otevřeně, bez přetvářky... Aneb jak to má být :D... Vynikající, úžasně vtipné. ()

Škola manželů (1971) (E06) 

Nejlepší díl seriálu, chlapi si zde přijdou na své a určitě se v tom uvidí! Úžasně zpracováno... Až mě děsí, jak detailně zná autorka scénáře muže... Každopádně tento díl nemá chybu! ()

Záletník (1971) (E07) 

Jak někoho vůbec může napadnout něco tak skvělého a poté to tak perfektně zpracovat? ()

Dáreček (1971) (E08) 

"Snad ne krokodýlek." ()

Související novinky

Zemřela herečka Jana Štěpánková

Zemřela herečka Jana Štěpánková

21.12.2018

Česká herečka Jana Štěpánková zemřela. 84letá dáma nakonec nezvládla boj s těžkou nemocí, podle všeho zemřela již v úterý, dnes se s ní pak měli rozloučit její blízcí. Mezi její nejznámější role… (více)

Taková normální rodinka je zpět!

Taková normální rodinka je zpět!

20.04.2007

Je už takovým nepsaným zvykem, že se úspěšné filmové tendence ze zahraničí časem dostanou i k nám. V zámoří trend nekonečných remaků a pokračování snad už dosáhl svého vrcholu, zatímco u nás se tato… (více)

Reklama

Reklama