Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

TSZ odpad!

všechny recenze uživatele

Jako fanda původního seriálu musím gratulovat např. paní Medřické a panu Cupákovi k tomu, že se jim podařilo včas zemřít a nemuseli účinkovat v téhle kolaboraci. Snad nejhůř mi bylo při sledování některých hereckých kreací, které evidentně měly odkazovat k původní herecké sestavě, protože vykopat mrtvolu paní Medřické a následně ji znásilnit by patrně bylo milosrdnější. ()

montel odpad!

všechny recenze uživatele

V jednom velkém domě, žije rodina, která se skládá z několika generací. Babička, která je již po smrti, zanechala rodině v dědictví poklad, který rodinka zatím ale nenašla. Všichni ale chtějí jediné a to, aby celá rodina zůstala i nadále pohromadě...Film absolutně bez děje my spíše připomínal tv sitcom Nováci. Tam šlo taky o hovno stejně jako tady. Nechápu jak může být něco takového uvedeno v kinech. To už je i Ulice zábavnější. Rodinka má být brzy také uvedena v televizi jako seriál. To by Rodince asi slušelo nejvíc. Sice nevím jak 80 minut nudy sestříhají do několikadílného seriálu, ale je to jejich boj. Opravdu vyhozené peníze v kině. 10% ()

Reklama

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Režisér si asi mylel, že když naverbuje starou honoraci protagonistů původního sériálu a nabalí na ně nové (ne) herce jako třeba Poláška, že má úspěch zaručen. Bohužel vtip a glanc utonul kdesi dole v kanalizaci a herci zde nepředvádějí nic jiného než tragikomedii. Než točit tenhle shit a nabalovat se na staré slávě, to si radši Kleine běž točit Hříchy pro pátera Knoxe po 20 letech abys nahradil zvratky exkrementem. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tragické. Viděl jsem jeden z dílů v době, kdy sleduji Takovou moderní rodinku (což je americký seroš na stejné téma). Oboje točené skoro ve stejné době byť americká Rodinka díky úspěšnosti má už šestou řadu. A oboje také řeší symbiózu členů jedné rodiny, generační střety, genderové vztahy atd... Tedy hromada témat ke vtipnému zpracování každodenních situací. Bohužel ta česká Rodinka je jedno velké zoufalství. Herecky je to obsazeno velkoryse, ale ten scénář! Nuda, trapnosti.. zkrátka nic moc. * ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

OMG!! Nestačím zírat, kam až se česká zábava může posouvat. Tohle je něco příšernýho a tak stupidního, že na to NELZE koukat!! Dušan Klein je už bohužel senilní dědek a tuhle bezduchou krávovinu jistě natočil pod silnými sedativy. Tohle je ostuda a zneuctění kultovního seriálu Taková normální rodinka ze sedmdesátých let. Hanba, blít! Nechápu, jak se někdo může bavit sledováním takové kokotiny. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama