Reklama

Reklama

VOD (1)

Na základe zvláštneho správania susedov začne mať Vision podozrenia, no Wanda ho upokojí. (Disney+)

Diskuze

Flocke

Flocke (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Teprve přiláká... To zní jako by s tim neměl nic společnýho a šel kouknou co to tam ta kráva dělá :D Mě by spíš zajímala motivace Mephista (nebo toho kdo to má na svědomí) proč vlastně. Nasrat se do jejich reality? Všechny stáhnout k sobě do pekla? Kurva jsem rád že nepouštěj všechny díly jako netflix a mám nad čim přemejšlet když dělám v práci hovno :D

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Flocke

No já to vidím spíš tak že Mephista to teprve přiláká... Velké množstvý psychické energie. Koukal jsem na toho typka na google a ten vypadá spíš na to že ten nepůjde rovnou do konfrontačního boje. Vidím v něm dalšího Lokiho řekl bych... Takovej malej zmrd co rad psychicky terorizuje druhé. :)

na příspěvěk reagoval Flocke

Flocke

Flocke (hodnocení, recenze)

Tak to že by byl rozdíl mezi probliknutejma a těma co zůstali mě nenapadlo ale na tom určitě něco bude. Tzn. vidím to tak že probliknutý lidi byli těch 5 let někde v moci Mephista a když se vrátili tak Mephisto na ně zůstal nějak napojenej a začal rozjíždět nějkou svojí hru na zemi. Wanda to nějak vycejtila a udělala kolem místa činu ten Hex a snaží se to nějak krotit. Pojede taktiku čím míň budou ostatní vědět tím líp. Jinak že by byl Mephisto přímo Vision nebo Pietro si nemyslim. Možná Pietro bude přisluhovač nějakej, zmizel v jiný realitě kde to Avengers nezvrátili a Mephisto ho poslal udělat nějakou špinavou práci.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ouukej... A moje Teorie. Mepfisto je sám Vision. Nebo je sním aspoň nějak propojený. Ty lidi nezemřou protože jsou probliknutý. Jinak celé město spí. Wanda dokáže ovládat jen mysl těchto probliknutých... Pač mají pro ní známou mozkovou sygnatůru. Ostatní, prostě uspala. Nevim kde lidi vzali že to je spoiler na F4 nevim tam ani náznak toho. Pač tam není ta mlhovina. X-men tam nebudou... Tedy jen jako filmova fantasy. Kterou Wanda odemkne. Ano, propojí filmový svět z našim... A pak ano, pak může přijít cokoliv. Nechápu proč je to vše prezentováno sitcomem 50-90 Wanda v té době ještě nežila. Wanda už tak dělá trhliny a nevypadá moc kladácky. Docela mě štve že zní nakonec udělají zaporáka. Jako klaďačka se mi líbila víc. Scarlet jí budou říkat podle barvy její moci nejen v očích. Ale, už si takovou zvolila i barvu. A nakonec, cílem téhle srandy je získat kámen mysli. Podobně jako kámen mudrců v FMA což mi to celou tu dobu připomíná. Wanda dokaže udělat věci skutečné přetváří realitu. Proto si myslím že kamen reality co má Rogers je falešný. Nebo je ho jen čast.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Flocke

Oukej.. Takže moje teorie: Osobně se domnívám, že to není Pietro, ale Mephisto. Mám takovou teorii, že na konci Vision zachrání ty lidi a zemře přitom. Wanda se utká s Mephistem a způsobí trhliny v realitách... Buď se k Mephistovi připojí, protože bude vynit lidi za to, že ji nenechali žít její sen.. Nebo ho porazí a bude ona sama záporákem druhého Strange.. Možná právě proto jí začnou říkat Scarlet Witch.. Na což naráželi v dněšní epizodě, když se ptali jaktože nemá přezdívku.

Reklama

Reklama