Reklama

Reklama

VOD (1)

Dejové línie seriálu WandaVision vyústia do finále a tak sa rozhodne o osude všetkých protagonistov. (Disney+)

Recenze (57)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi neuspokojivé finále, které mě překvapilo leda tím, jak nudné vyvrcholení si tvůrci připravili. Po osvěžujícím začátku seriálu, který bavil hlavně formou a hravostí, následovalo několik epizod, které jen kupily otázky. Odpovědi jsme na ně sice dostali, ale po poslední epizodě mi připadají v kontextu MCU naprosto nedůležité a celý seriál tak trochu zbytečný. Vše šlo odbýt pár větami a ukázat Wandu v novém oblečku. Celá ta linka s čarodějnicemi a teatrální postavou Agnes, jakoby vypadla spíš ze seriálu typu Buffy zabíječka upírů. Nic moc jsem od toho nečekal, takže nejsem zklamaný, ale mrzí mě, že nepřišli tvůrci s něčím originálním, něčím co nebude působit jen jako veledlouhý pilot k novému filmu. ()

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja vám neviem, celkom som z finále sklamaný, ale menšie hodnotenie ako štyri hviezdičky nedokážem dať. White Vision o ničom, Darcy mala príliš málo priestoru, "dolapenie" Haywarda uponáhľané a po celý čas som mal pocit, že príde niečo veľkolepé, z čoho nám padne sánka. Nič také ale neprišlo. Kostým Scarlet Witch je úžasný. Po Jarvisovi z Endgame, tu máme ďalšie prepojenie vedľajších seriálov s hlavnou dejovou linkou v MCU, a to je kniha Darkhold, ktorá bola v Agents of S.H.I.E.L.D. a v Runaways. ()

Reklama

VSlunecnice 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekala jsem vůbec nic, tak nejsem "zklamaná"... Ale bylo to prostě strašně moc průměrný, obyčejný, uspěchaný, místy dost nelogický... Téměř žádná vedlejší postava neměla důležitou roli a všechny "epický bitky" na konci byli o střílení paprsků magie z jedné čarodějky na druhou nebo poslání dětí na armádu... SWORD je průšvih sám o sobě (s extra slabými pouty pro nejnebezpečnější zajatce, kteří můžou zastavit Váš brilantní plán...). Mohlo to být lepší, mohli udělat takových zajímavých věcí, využít do fajtů prostředí, bojovat nějak důmyslněji... Ale věřím, že průměrný divák bude spoko... Za mě jedna z nejslabších epizod... ()

jigsaw44 

všechny recenze uživatele

Mohlo to mať epickejšie finále, než len to, že na každú stranu Hexu vytvorila Wanda runu a tak v ňom fungovali len jej kúzla a tak Agathu porazila (a premenila ju na vlezlú susedku v Hexe), Wanda sa stala potom Scarlet Witch. Biely Vision odletel, lebo si uvedomil, že on je vlastne Vision. Ten agent Swordu, ktorý strielal do detí a do tej černošky, tak toho iba zatkli (mohli mu vymyslieť nejakú lepšiu odplatu). A nakoniec Wanda zrušila Hex a vrátila sa do normálu (Nie je vysvetlené, čo sa stalo s Agnes). ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a v další sérii chci crossover s Úžasňákovi! Finále už jede v naprostém Marvel stylu, tedy se jedná zdaleka o nejslabší epizodu, kde se to mezi sebou mydlí, CGI jede na plné obrátky a pokud někdo někdy nadával na konce u DC filmů, tak tady bude trpět. Jako celek jsem ale z Wandavision nadšen (hlavně z první poloviny) a díky seriálu jsem znovu nalezl svou chuť na filmovou/seriálovou tvorbu Marvelu. Tím spíše ten konec ale ještě více zamrzí. ()

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kde Agatha Harkness (Kathryn Hahn) označí Wandu (Elizabeth Olsen), že je silnější než-li Sorcerer Supreme, tak tím odkazuje na Ancient One a potažmo na samotného Doctora Stephena Strange, který se po smrti Ancient One stal Sorcerer Supreme. To z Wandy, nebo-li Scarlet Witch, dělá nejmocnější bytost v MCU. (jajo161)

Reklama

Reklama