Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Titus Tillsbury je ctný občan a respektovaný manžel, který… měl kdysi milenku. Ta ho teď málem zkompromitovala v jeho vlastní kanceláři. Ve snaze zbavit se nezvané návštěvy přislíbí ženě večeři. Jenže ouha, paní Tillsburiová zrovna na dnešní večer pozvala jeho ctihodnost soudce Chiggera (Oliver Hardy) i s chotí. Milenku tak dostane na starost Tillsburyho podřízený Ricketts (Stan Laurel), snad ne nadarmo se o něm povídá, že svým šarmem a intelektem ovládne každou ženu ve svém okolí. Jeho úkolem je ženu zdržet, než se Tillsburymu podaří vyklouznout z domova. Ve skutečnosti ovšem nemůže být nudnějšího patrona, než je Ricketts… (dopitak)

(více)

Recenze (4)

dopitak 

všechny recenze uživatele

The Lost Films of Stan Laurel and Oliver Hardy: The Complete Collection – Volume Three (1919-1929). Body jsou hlavně za grimasy Jamese Finlaysonona a Hardyho legračně husté kníry, plus zdařilá momentka z dovolené. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky Nezdařené zálety. James Finlayson je kandidátem na starostu a Stan Laurel jeho blízký spolupracovník. Ženatého Jamese ovšem přijede s fotkou vydírat jeho bývalá milenka. Stan jí má pozvat do kavárny a zdržet ji, než se Finlaysonovi podaří dostat z večeře se soudcem (Oliver Hardy). To se svůdníkovi Stanovi ovšem moc nezdaří a tak dojde v Jamesově domě k chaotickému setkání obou záletníků s milenkami a manželkami, od kterých to oba pěkně schytají. Film později Laurel a Hardy natočili znovu zvukový jako Chickens Come Home, přičemž Finlaysonovu roli si zahrál Oliver Hardy. ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Film. kde je hlavní hvězdou James Finlayson, který zahýbá své ženě s Mae Buschovou. Jeho zaměstnanec Laurel mu pomáhá zabránit tomu, aby se žena vše dozvěděla a vydává se za manžela Buschové. Oliver Hardy v malé roli soudce, který je na návštěvě u Finlaysona. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že se pan Hardy film jen občas mihne. Ale nevadí, stejně je to veselá taškařice, která pobaví. ()

Reklama

Reklama