Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina najatých žoldáků vnikne do střežené výzkumné laboratoře zabývající se pokusy na zvířatech a ukradne psa, do kterého je instalován počítačový systém umožňující spojení mezi zvířetem a člověkem. Detektiv vyšetřující loupež nachází doktorku, jež jako jediná přežila útok žoldnéřů. Se zabijáky v zádech se dostanou na stopu odcizeného subjektu, ale při útoku žoldnéřů je detektivovi omylem implantován mikročip umožňující mu komunikovat se psem. Pes se stává detektivovým parťákem a vydávají se spolu osvobodit zajatou doktorku a zničit zločince. (ČSFD)

(více)

Recenze (4)

majo25 

všechny recenze uživatele

Akčné televízne béčko, ktoré sa hrá na niečo viac, ako v skutočnosti je. Príbeh je jednoduchučký a zápletka s inteligentným hovoriacim psom je o chlp lepšia ako trápnom Komisárovi Rexovi. Herci sú celkom sympatickí a spracovanie nevyzerá televízne, ale dopláca naň hlavne akcia a pokusy o vtipné hlášky. ()

Imyourmather 

všechny recenze uživatele

Dalo se na to dívat, ten pesan prystě byl sympaťák, akorát první půli by chtělo zkrátit tak na čtvrt hodiny a škoda že to vypadalo tak lacině. ()

Reklama

liborzel 

všechny recenze uživatele

Mě se ten film docela líbil.Takový nenáročný,oddychový snímek.Mám ale ten samý problém jako Campbell-proč se ten bezesporu nádherný hafan objevil ve filmu tak pozdě.Do té doby to bylo tak trochu o ničem.Ale ten hafan tomu dodal šťávu.Na rozdíl od jiných filmů,kde mají zvířata nepřirozené vlastnosti mi to tady nevadilo,protože to tu bylo aspoň vysvětleno,jak k nim přišel.V jiných filmech je to prostě "normální",když pes hraje basket,fotbal,nebo hraje na banjo.Tady psí herec naprosto předčil své lidské kolegy-i když doktorka byla velice půvabná-ale to bylo vše. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela pohodový béčko který ale zapadlo díky tomu že má moc konkurencí a přeci jen to není zas moc velkej zázrak. Jistě tenhle vlčák je sympaťák a hraje daleko lépe než herci. Ale proč se proboha objevil až v polovině filmu? Takhle ten potenciál neuvěřitelně zabily. Proč? Ale každopádně celý film působil hodně levně ale dobře se na něj koukalo. Ale víckrát už ne. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama