foto

Charles Walker

  • nar. 21.1.1945 (72 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Stále a navždy (TV film)
2006 Gang v útoku
2004 Perfektní servis
Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
2003 First Watch
2001 Rennie's Landing
2000 Na pokraji slávy
Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
1999 Trippin'
1998 Peklo (TV film)
Proč se blázni zamilují?
Rat Pack (TV film)
1997 Just Add Love
Lhář, lhář
Walton Easter, A (TV film)
1996 Havran
Honička na playboye
Vabank
1993 Shameful Secrets (TV film)
1992 Danielle Steel: Hollywoodská tajemství (TV film)
1991 K-9000 (TV film)
Obojek
37. patro v plamenech (TV film)
1990 Columbo: Žonglér - Vražda v Malibu (TV film)
Girl Who Came Between Them, The (TV film)
1989 Peter Gunn (TV film)
Řekni cokoliv...
1988 Barvy
Tragický let (TV film)
1987 Bez východiska
Opravdoví muži
Strange Voices (TV film)
1985 Badge of the Assassin (TV film)
Covenant (TV film)
Muž s červenou botou
1984 Žbluňk!
1981 Advice to the Lovelorn (TV film)
1980 Promise of Love, The (TV film)
Vždycky zvítězit
1979 Best Place to Be, The (TV film)
1978 A Family Upside Down (TV film)
Getting Married (TV film)
Goin' Coconuts
1977 Akce
1975 Sheila Levine Is Dead and Living in New York

TV seriály

2009 Zpátky do školy (TV seriál)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
2004 Century City (TV seriál)
Drake a Josh (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Selhání srdce (S02E08)
2002 Beze stopy (TV seriál)
That Was Then (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
Power Rangers Time Force (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Grown Ups (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sparks (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
Women of the House (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)
Get a Life (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 Frank's Place (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Blacke's Magic (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
Otherworld (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
V (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1st & Ten (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Automan (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Gavilan (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
Greatest American Hero, The (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Fantastická cesta (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Ve jménu dítěte (TV film)
1976 Mean Johnny Barrows

Producentská filmografie

Filmy

1976 Dr. Black, Mr. Hyde

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace