foto

Kim Manners

  • nar. 13.1.1951
    USA
  • zem. 25.1.2009 (58 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Alaska (TV film)
2000 Akta X: Rekviem (video kompilace)
1999 Akta X: Biogeneze (video kompilace)
Akta X: Jedináček (video kompilace)
Akta X: Samantha (video kompilace)
1998 Akta X – Akta 11: Pacient X (video kompilace)
1997 Akta X – Akta 10: Emily (video kompilace)
Akta X – Akta 8: Tempus Fugit (video kompilace)
Akta X – Akta 9: Redux (video kompilace)
1996 Akta X – Akta 7: Tunguzská záhada (video kompilace)
Akta X: Piper Maru (video kompilace)
1994 Policajti ve výslužbě (TV film)
1991 K-9000 (TV film)
The 100 Lives of Black Jack Savage (TV film)

TV seriály

2008 Lovci duchů (TV seriál)
Metamorphosis (S04E04)
Lazarus Rising (S04E01)
No Rest for the Wicked (S03E16)
další epizody (4)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Fresh Blood (S03E07)
The Magnificent Seven (S03E01)
All Hell Breaks Loose: Part 2 (S02E22)
další epizody (5)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
No Exit (S02E06)
Children Shouldn't Play with Dead Things (S02E04)
In My Time of Dying (S02E01)
další epizody (6)
2005 Císař Augustus (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Bugs (S01E08)
Dead in the Water (S01E03)
Tam někde (TV seriál)
2002 Akta X (TV seriál)
Pravda (S09E19)
Vysvobození (S09E17)
Audrey Pauleyová (S09E11)
další epizody (5)
2001 Akta X (TV seriál)
Pán much (S09E05)
Dnes se nic významného nestalo I (S09E01)
Existence (S08E21)
další epizody (7)
2000 Akta X (TV seriál)
Venku (S08E02)
Vevnitř (S08E01)
Rekviem (S07E22)
další epizody (7)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Hlad (S07E03)
Šestý zánik (S07E01)
Výlet do hor (S06E21)
další epizody (7)
1998 Akta X (TV seriál)
Začátek (S06E01)
Šálení smyslů (S05E19)
Vnitřní zrak (S05E16)
další epizody (5)
1997 Akta X (TV seriál)
Emily (S05E07)
Neobvyklí podezřelí (S05E03)
Podvod II (S05E02)
další epizody (8)
1996 Akta X (TV seriál)
Tunguska (S04E08)
Krvavá krása (S04E06)
Domov (S04E02)
další epizody (8)
1995 Akta X (TV seriál)
Hladomorna (S03E08)
D.P.O. (S03E03)
Humbug (S02E20)
další epizody (4)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)
1991 Disney Presents The 100 Lives of Black Jack Savage (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Nulová šance (TV seriál)
Holograms (S01E03)
Paradise (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Až se ucho utrhne (S01E16)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

1999 Akta X (TV seriál)
Biogeneze (S06E22)
Výlet do hor (S06E21)
Tři experti (S06E20)
další epizody (16)
1998 Akta X (TV seriál)
Jak duch ukradl Vánoce (S06E06)
Země snů II (S06E05)
Země snů I (S06E04)
další epizody (19)
1997 Akta X (TV seriál)
Emily (S05E07)
Koleda (S05E06)
Postmoderní Prométeus (S05E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace