Reklama

Reklama

Ďáblovi běžci

  • Česko Ďábelský obchod (více)
Trailer

Cesta kokainu vede od chudých pěstitelů po ty nejbohatší dealery, kteří ho pak pouštějí mezi lidi. Když se začnou ztrácet balíčky se značkou ďábla, musí šéf gangu cestovat spolu se zásilkou a hlídat všechny, kteří by se rádi obohatili cizím zbožím. Policie se snaží případy nové nebezpečné drogy řešit a kokain sledují... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Behanie popri diablovi by nebolo dobré odignorovať, lebo drogová problematika je podaná priam až prírodopisne. Človek ide, človek jazdí, človek behá, človek zbiera, človek šuká, človek padá. Byť to niekde na Discovery, kde investigatívna žurnalistka ide popri chudobnému gringovi, čo chce zarobiť 10 dolárov za prenos, bude to dobrá záležitosť. Ako film je však neuchopiteľný a byť dobrých a niekedy áčkových záberov a rýchlej civilnej akcii, je to pomerne škoda. Film si zrejme zobral ako formálny predobraz Traffic, no Soderbergh je len jeden. V priemernosti si tento diabol vedie obstojne možno práve vďaka nízkemu rozpočtu. O postavách ale nevedno nič, o pointe detto, hlava nemá čo hrať a tak v pamäti zostane len „úbohý“ zberač. Práca polície je tu len pomimo, a vyšumí hlavne hrdinským koncom do prázdna. Výhodou je stieranie kto je dobrý a zlý. Tu zostali len zlí a ľudia. (videné 07.11.2019, BDrip) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dlhý čas to vyzerá ako mozaika postáv, ktoré majú nejakým spôsobom niečo spoločné s drogami. Proste niečo ako skvelý Traffic. Lenže väčšina tých postáv, ktoré sa tu mihnú nemajú poriadny priestor, aby ich príbeh mal aj nejakú pointu. Nakoniec sa ukáže, že najdôležitejšou líniou je vzťah dvoch drogových parťákov. Zodpovedného Cagea a drogám oddávajúcemu sa Fishburnea, ktorý musia vyriešiť problém ohľadom drog, čo sa nakoniec zvrhne v komickú snahu sa vzájomne zabiť. Aspoň tieto scény ma vytrhli z totálnej letargie tohto nudného filmu. A záverečná zabíjačka mi svojou trápnosťou pripomenula finále z filmu The Departed s Markom Wahlbergom. Takže film by som odporučil jedine ľudom, ktorý snívali o tom, že uvidia ako si starý tučný sfetovaný Morpheus honí pred kamerou vtáka. Mňa to teda znechutilo. 2/10. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Ďáblovi běžci je další typický thriller o obchodování s drogami, plná klišé a dalším plýtváním talentem Nicolase Cage. Zde ale nejsou žádní nevinní svědci. Ambice snímku, to co chtěl říct jsou pohřbeni špatnou vypravěčskou dovedností. Pokud chcete vidět film o tom jak funguje kolumbijský obchod z drogami, je to film pro vás. Pokud se vám líbí filmy typu Sicario nebo Traffic, zamiřte do jiné uličky. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Další kousek Nicolase Cage ,tentokrát ze světa pašování drog,Cage tu nemá úplně hlavní roli spíš se to tak dělí mezi něj a Larencem Fishburnem.Pokud,ale chcete nějakou akci či dobrý příběh tak to koukněte na jiný film,toto není úplně nejhorší,ale víc jak ukázka toho jak putují drogy z místa kde se vypěstují až tam kde se prodávají to celkově moc není.Za mě tedy 50% a tři hvězdy. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl mladší a viděl ostatní, jak ten samý film hodnotí, tak mě kolikrát napadlo, že jsem asi sledoval něco jiného. Zvláště, když jsem byl v menšině. Nyní už to neřeším. Je mi absolutně jedno, co si o tom ostatní myslí. Ani kolikrát se svými oblíbenými se neshodnu. A to je dobře. Každý jsme to viděli jinak, a to je přirozený.  Hlavně nečtu recenze předem abych nebyl ovlivněný. Vidím jen hodnocení. Takže tenhle film se mi líbil. Mělo to spád. A konec mě také překvapil. Tím se nechci nikoho dotknout, že by hodnotil snad na základě nějaké „módní vlny“ a nechal se ovlivnit ostatními.  Bud se mi to líbilo, nebo ne. To se týká především ČSFD. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo v Novém Mexiku 13. března 2018 a ukončeno bylo 18. dubna 2018 v Kolumbii. Natáčelo se v lokalitách Albuquerque (Nové Mexiko, USA), Bogota (Kolumbie) a Pittsburgh (Pensylvánie, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama