Reklama

Reklama

Penzion osamělých srdcí

  • USA Falling Inn Love
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Manažerka v sanfranciské společnosti vyhraje penzion na Novém Zélandu, rozhodne se opustit městský život a starou nemovitost předělat s pomocí fešáckého řemeslníka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (51)

Marsik 

všechny recenze uživatele

NETFLIX - Upozornění: Tento film je kýč jako prase! Připomnělo mi to časy, kdy přesně tyhle filmy běžely na Hallmarku a máma to sledovala každý víkend. A já občas, jako malý naivní chlapec, k tomu přisedl také. Zpět k Falling Inn Love...hlavní hrdinka je taky tak trochu naivka, hlavní hrdina toporný a dialogy psala nejspíš nějaká senilní babička. Zkrátka to někdy rvalo uši a s manželkou jsme se x-krát přistihli, jak se smějeme hlouposti dialogů, až nám bylo za ně trapně :-) No ale jedno pozitivum bych na tom přece jen našel - rekonstrukce objektu, to plánování okolo a samotná rekonstrukce se mi líbila. Cítím, že se hodnocením pohybujeme kolem průměru, ale 3 hvězdičky by byly nespravedlivé vůči ostatním filmům, které jsem ohodnotil 69%. Proto dávám jenom 2* a režisérovi této záležitosti, který má BTW na starosti i kultovní Velmi nebezpečné známosti vzkazuji, ať se pochlapí a nepouští se do projektů typu Penzion osamělých srdcí, Prostě sexy či Chlupatá odplata. 49% (with J.) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Typ filmové snadné dívání. Pobavili mě některé hlášky. Film ale není vysoké umění, ale je dobrý dost na přepnutí vašeho mozku a dívat se na pěkné lidi a trochu se rozptýlit. Nejchytřejší na filmu je jeho název "Penzion osamělých srdcí" nebo spíš trefnější "Falling Inn Love" , který svůj příslib splní hřejivě a vřele, ale s přetvářkou sofistikovanosti.Po většinu stopáže je to mechanické recyklace klišé. Je zde ale několik překvapení. Tato romance Netflixu vám nabízí druhou schůzku, ale to já už budu dělat doma lepší věci jako umýt si hlavu. ()

Reklama

haWranka 

všechny recenze uživatele

Je to taková zfilmovaná harlekýnka. Na tom bych neviděla nic špatného. Pokud chce člověk oddechovou romantiku, tak takový typ filmu neurazí. Bohužel tady bylo až moc kýčovitého kýče, totálních klišé a šílené předvídanosti. Ovšem největším problémem byla hlavní hrdinka, totiž úplná blbka bez špetky charismatu, a já vůbec nepochopila, proč si ji lidé v městečku oblíbili. A to nemluvím o tom, jak mizerně byla zahraná. Vše tak zachraňuje jen sympaťák/Superman Adam Demos. ()

barny120 

všechny recenze uživatele

Príjemná romantická záležitosť. Je to naivné, ťažko uveriteľné a miestami trápne. Gejovia v kaviarni, rozbitý penzión opravený za mesiac, správanie hlavných hrdinov, happy end - je to nereálne. Film na štýl telenovely. No na druhej strane som od toho veľa nečakal, a keď som sa odosobnil od týchto vecí, dalo sa to pozrieť. ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších romanťákov. Milé, ľahké, samozrejme predvídateľné, ale presne to niekedy človek (hlavne žena) potrebuje :-) Herci pomerne sympatickí, komunikácia medzi nimi funguje. Film nie je úpne prvoplánový, čo je celkom fajn. Dosť pripomína mestečko Stars Hollow z Gilmoriek. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama