Reklama

Reklama

Dokážeš udržet tajemství?

  • USA Can You Keep a Secret? (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Každý má svá osobní tajemství, která neřekne ani té nejlepší kamarádce. Emma, hrdinka romantické komedie Dokážeš udržet tajemství?, ale v návalu alkoholu a paniky z turbulencí vyklopí všechny své tajnosti a intimní pocity neznámému muži na vedlejším sedadle v letadle. Kdyby se už nikdy nepotkali, nic by se nestalo. Z cizince se ovšem vyklube očekávaný Jack Harper, nový nejvyšší šéf v práci. Máloco může být strašnějšího, než jejich druhé setkání… A než pobyt v jedné kanceláři a asi i v jednom městě. Proč mu jen, proboha, říkala o svém bodu G?! A že by chtěla zkusit mít penis?! A že kafe v práci je úplně strašný?! Na pomoc musí přispěchat nejlepší kamarádka i šílená spolubydlící. Všechny společně pak spadnou do víru trapasů, náhod a komických situací, ze kterých ale i přesto může vzejít překvapivé pozvání na rande a láska. Láska, do které zasáhne další tajemství. Ty má totiž úplně každý. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (72)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Idea fajn, koncept dobrý,... ale realizácia dosť zlá. Prehnané tlačenie na pílu takmer po celý čas výrazne poškodilo celý dojem z filmu. Ako sa vraví - menej je niekedy viac. Preafektované postavy s veľmi prihlúplymi reakciami, to nie je zrovna niečo, čo by ma tešilo. Navyše, tento štýl trápneho humoru fakt nemusím. Celkovo mal film veľmi máličko svetlých momentov, sem tam nejaký zmysluplný dialóg, takže celkovo žiadna sláva. A pritom, ako som napísal v úvode, tak idea a koncept mali celkom dobrý potenciál na úspech. Nuž... nevyšlo! ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Sice se toto zařadí do tuctových romantických komedií, ale i přesto si to zaslouží mojí pozornost. Už jen díky hereckému duu, Alexandra Daddario má snad ty nejhezčí oči jaké jsem kdy na obrazovkách viděl. No a Tyler Hoechlin sakra, být na kluky tak nevim nevim. Každopádně, tohle není o hercech. Film je chytlavý, nemusí to být samý žert a vtípek. Navíc koho někdy nenapadlo někdy prostě ze sebe všechno nechat vyjít ven, navíc když to sdílíte s člověkem, kterého nejspíš už nikdy nepotkáte. Já to párkrát udělal a člověk si aspoň trochu uleví. Bohužel když se z toho neznámého stane Váš šéf, může z toho začít zajímavý blázinec. Moc se mi líbilo jak všechny ty tajnosti byli zpětně ukázány a že jsi z toho ten chlapík nedělal vědu a spíš naopak se nebál rejpnout, ale v takovém tom dobrém slova smyslu, že to moc nepřeháněl. Fakt povedená, průměrná, možná lehce nadprůměrná komedie. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Pohodový film na večerný relax."Can You Keep A Secret?" moc neoplýva inteligenciou, no na druhú stranu vie ukázať svoje srdce a vie pobaviť. Je tu niekoľko dobrých fórov, je zaujímavé čo si môže človek z jedného letu zapamätať a okrem toho Alexandra Daddario je milá a celkom dobre ju v tej role vidím. Mojou obľúbenou postavou je asi jej najlepšia kamarátka v podaní Sunity Mani. Myslím si, že tá tomu pridáva presne ten potrebný šarm, ktorý film potrebuje. Tyler Hoechlin je okey, no nemyslím si, že podáva nejaký vynikajúci výkon. Ale majú s Alexandrou Daddariou celkom dobrú chémiu a vedia spolu ladiť. Laverne Cox je tiež dobrá a opäť v role, ktorú jej verím. Vo filme však niektoré veci zase naopak moc nefungujú. Kimiko Glenn je tu podľa mňa vysoko otravná. Dievča vie byť sympatická a milá, no v tomto prípade to absolútne nerobí a vďaka tomu proste nefunguje. Jej postava mala ísť podľa mňa von. Kolegovia Emmy sú podľa mňa skoro všetci hrozní a nemajú problém strčiť niekomu dýku do chrbta pre pár posmeškov a podobne. A nemal som chuť ich sledovať, lebo ani raz som sa o nich nejako nezaujímal. Síce sa pár veci dozvieme od Emmy v lietadle, ktoré sú celkom vtipné. Mne to úplne na jedno pozretie stačilo a ako komédia s romantikou to nie je to najhoršie. Zvážte si pre a proti a uvidíte . Hodnotenie: B- ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Alexandra Daddario občas sympatická, občas, tedy o dost častěji, a to hlavně ze začátku, naprosto na pár facek. Tuctový, ničím vybočující a snadno zapomenutelný film, jakých už jsem viděl určitě několik desítek. Za pár dní nebudu vědět, o čem to bylo. A ještě že tak, protože pamatovat si dvě asi nejškaredější spolubydlící v dějinách filmu, to prostě nechceš. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Mala by to byť ľahká romantická komédia, ktorá so svojimi vtipnými momentmi a zaľúbeným mladým párom dokáže vzniesť zopár slnečných lúčov aj do života divákov. Výsledok je však fiasko. Vo filme (ako tak) funguje len zopár vecí. Chémia medzi A. Daddario a T. Hoechlin ani z ďaleka nie je tak dobrá, ako nám to chcú zobraziť. Vedľajšie postavy sa snažia nejako vylepšiť film, ale ani jedna z nich nemá dostatočnú silu. Každopádne je pozitívne, že sa nesnažia to celé úplne postaviť a predať na kráse Alexandri Daddaria (určite si na ňu spomeniete z prvej sérii True Detective). Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Jedno z priznaní Emmy (Alexandra Daddario) v lietadle je, že keď počuje skladbu od Imagine Dragons "Demons", rozplače sa. Alexandra Daddario si zahrala v inom videoklipe spomínanej kapely, a to v Radioactive (2012). (megajalec)
  • Film je založen na románu „Can You Keep a Secret?“, který napsala Sophie Kinsella. (ČSFD)
  • Keď Jack (Tyler Hoechlin) príde prvýkrát k Emme (Alexandra Daddario) do bytu, zahlási pri pohľade na obrázok, že je to najšťastnejší pes, akého kedy videl. V skutočnosti ide o psa Alexandry Daddario Levona, ktorého si adoptovala. (megajalec)

Reklama

Reklama