Reklama

Reklama

Po zmrzačení jediné přeživší Victorie Heyes (Samantha Scaffidi) a spáchání sebevraždy při policejní konfrontaci je Art (David Howard Thornton) o rok později vzkříšen zlověstnou bytostí a na halloweenskou noc začne hon na dva nic netušící sourozence v oblasti Miles County. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (146)

InJo 

všechny recenze uživatele

Jednička měla fajn úvod (rozhovor se znetvořenou obětí) a střídmou stopáž. Dvojka je bezdůvodně o hodinu delší a (přesto) nemá ani jednu vynikající scénu. Oba ty filmy v podstatě jen točí dokola jedno totožné schéma (klaun někoho pronásleduje/šikanuje a poté brutálně zmasakruje), bez nějaké výraznější inovace. Hype okolo téhle série upřímně moc nechápu, nepřipadá mi to ničím novátorské, ani dostatečně osobité. Vidím v tom jen standardně tupý slasher se spoustou explicitně nasnímaného násilí a bez jasně stanovených pravidel. Jsem celkem zvědav, jak/kam se to ve trojce (vzhledem k bizarní mezititulkové scéně) posune, ale že bych se jí nemohl dočkat, to fakt říct nemůžu. Horor coby nesmírně členitý a rozmanitý žánr miluju celým svým srdcem, tyhle prasečiny pro krvelačné freaky mě ale otravují podobně jako duchařiny postavené pouze na přiblblých lekačkách. 45 % ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Jen ve vzácných případech bývá druhý díl lepší než ten první. U filmu tohoto formátu a vzezření se to ovšem přímo nabízelo. Snímek zašel v rámci absurdnosti konečně tak daleko, aby mohl skvěle fungovat jako taková tmavě černá komedie. Jediné výtky bych namířil tam, že se tvůrci neodvážili během chytlavé písně, kterou je těžké dostat z hlavy, popravit plné hřiště dětí. To by byla teprve zábava a událost, která by činila snímek, nebo alespoň jednu scénu, nezapomenutelnou. Druhá velká výtka pak míří k ubohému finále ve fantasy stylu, které tam prostě a jednoduše nepatřilo. Jinak si nemohu stěžovat. Snímek oproti prvnímu dílu výrazně přidal na brutalitě, obětí je více a postavy jsou výrazně zajímavější. [75 %] ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Voalá.. Už je tady zase to sadistický prase! Zkurvenec Artík, kterému nejde jen tak rozšlapat klobouček, zase úřaduje takovým způsobem, že si hledáte na internetu fotky Davida Howarda Thorntona, abyste našli úlevu v polidštění. Délka je přiměřená nabízenému artiklu, atmosféra chvílemi skličující a jindy zase v příjemně nostalgickém retro módu se zaměřením na proces přeměny Lauren LaVera na She-Mana. Diváci, co při ložnicové scéně omdlévají a odhazují své šavle v dáli, si určitě myslí, že Damien Leone zasluhuje polstrovanou celu. Já mám za to, že zasluhuje tvůrčí svobodu a aspoň jednu nulu navíc k rozpočtu (dvě by ho už možná zkazily).. ()

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Kur... tak teraz už som videl všetko! Aj pre dospelých je to obsahovo choreograficky mentálne masturbačne šokujúcejšie ako porno pre 5 ročné deti!Teda tý do roku 95 povedzme,dneska už má zasr... notebook každý druhý škôlkár a to nehaním notebooky... Každopádne treba zvážit,či vám to za to stojí,lebo ak ste normálný už po prvých 3 minutách budete nenormálný,nielen hygienicky... ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Terrifier team zřejmě posílil finančně, protože tohle už nevypadá tak ,, amatérsky" jako díl první ( který je jinak skvělý ). Je z toho stále cítit omezený rozpočet, ale je to daleko barevnější, vizuálně propracovanější a i herecky na větší úrovni. Jen mi přijde trochu zbytečně dlouhá stopáž a ten pokus o hlubší příběh je tam úplně navíc. Jinak ale luxusní jatka a Art the Clown je opět bez chybičky. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu zazní celkem 30x slovo „fuck“. (noelcoward73)
  • Vzhledem k tomu, že Lauren LaVera (Sienna) je trénovaná v bojových uměních, dělala ve filmu všechny své kaskadérské kousky sama. (noelcoward73)

Reklama

Reklama