Reklama

Reklama

VOD (1)

Obi-Wan Kenobi se stává cílem na zločinecké planetě. (Disney+)

Recenze (85)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“Veterán Clone Trooper” bylo velice milé cameo. Bohužel se projevuje čím dál víc tragický casting ( harant + “třetí sestra”), neumí hrát ani jedna. Bohužel, jak už to bývá, tento typ vynucených herců zůstává až do konce. Poprvé mě napadla kacířské myšlenka, jestli Kenobi není ještě horší než Tlustý Bob… Nicméně se mi líbí balanc mezi maskami a CGI. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda nám nabídne něco akce, u midichlorianů, Obi-Wane, co to bylo za ochotnické představení ta bytka. Chápu, že asi máš působit zestárle a zesláble, ale ta bitva byla jak špatně nahraná, zpomalená.  Zato malá Leia, ta sype moudra. Půtky mezi Inkvizitory přinášejí víc uspokojení než prozatím to, co Obi-Wan předvádí. ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow, ještě o něco lepší než první díl. Vše pozitivní z jedničky zůstává, Ewan je stále výborný atd., opět mohu vytknout snad jen Revu, není moc seriózní a záporná poloha herečce Moses Ingram nějak nejde. Ovšem co nám tady přibývá jsou dvě věci: Kumail Nanjiani je až překvapivě zajímavá postava hned z několika úhlů pohledu, celkem doufám, že ho ještě uvidíme (i když se to dost možná nestane). No a mladá Leia je prostě fantastická, působí úplně přesně jako mladší verze té Leii kterou tak dobře známe, a zároveň je i v lecčems podobná Anakinovi. Chvílemi si pro sebe snad až krade show. Jinak nová planeta Daiyu působí docela zajímavě, ačkoliv trochu připomíná spodní patra Coruscantu nebo jiné podobné planety, které jsme už viděli. Jo a ještě bonus, Temuera Morrison!!! ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obi Wan Kenobi mě nezklamal.Dávám 4 hvězdy.McGregor je zde dobrý a souboje a prostředí je atraktivní.Kenobi je moc dobrý seriál.Kenobi zde utíká před zločinci s onou mladou holkou,které je v tomto seriálu 10 let.Seriál Kenobi se mi líbí.Jsou zde dobré souboje a plno akce.Dávám 80 procent.Tento seriál je moc pěkný a hrdina Kenobi zachranuje a brání onu mladou dívku a jistá žena,která je zločinec pronásleduje onu holku a Kenobiho a od ní se Kenobi dozví,že žije Anakin Skywalker. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já zatím dostávám od Kenobiho přesně to, co jsem čekal, takže jsem nadmíru spokojen. Druhý díl je už mnohem akčnější, než první, a poprvé tak vidíme Obiho ve větší akci. Je tu hezky znázorněn ten kontrast toho, jak se bojí používat své schopnosti, a jak je také určitým způsobem už oslabem, a působí staře, přitom je to stále v nitru velmi mocný Jedi. Obi se také dozvídá pravdu o Vaderovi, což bude určitě jedna ze zápletek příštích dílů, a uvidíme, jak si s nastalou situací poradí všichni inkvizitoři. Nečekám, že by Veleinkvizitor odpadl definitivně (Vzhledem k tomu, že se objevi v dějově následujícím seriálu), takže je možné, že se nám tu utvoří jakési dvě frakce inkvizitorů. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Planeta Daiyu je nám představena úplně poprvé. Inspirací pro její neonový futuristický vzhled byly podobně vzhlížející asijská města jako Hong Kong. Na Daiyu se používá jazyk Aurabesh. (NiWi)
  • Velký inkviziotor považuje Obi-Wana (Ewan McGregor) za posledního žijícího člena Vysoké rady. V té době byl Yoda považován za mrtvého a nejvyšší odměna byla vypsána právě na Obi-Wana. Třetí přeživší člen, mistryně Shaak Ti (Tasia Valenza), byla zabita prvním Starkillerem. (Veskoslav)

Reklama

Reklama