Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majitel baru V.F.W. Fred (Stephen Lang) zrovna slaví narozeniny společně se svými hosty a přáteli – válečnými veterány, když dovnitř vtrhne mladá dívka s batohem na zádech a v patách má několik ozbrojených gangsterů. Fred a ostatní jí pomůžou a násilníky zabijí. Nevědomky si tak podepsali rozsudek smrti. Lizard (Sierra McCormick), jak se dívka jmenuje, totiž právě okradla drogového vůdce Boze (Travis Hammer). Vzala velké množství nové drogy Hype, která ovládla ulice i většinu měst v Americe, a ten je chce dostat zpět. Bar je rázem obléhán nejen nelítostnými gangstery, ale i početnou skupinou závislých feťáků. Fred i ostatní veteráni musí velmi rychle zavzpomínat na staré časy a ozbrojit se vším, co je po ruce. Zabíjení jim vždycky šlo, v tom by problém nebyl, takže v tomto ohledu budou pro své protivníky zdatnými konkurenty… (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (57)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „VFW“ není nějaké velké pokoukání, je to hororové akční béčko a nic víc od něho prostě čekat nesmíte. Pokud máte větší očekávání, budete zákonitě zklamáni. Ale jinak je to dostatečně krvavé, jsou zde postavy, které se vám mohou zalíbit, i když jejich úvodní dialogy nejsou zrovna závratné, ale aspoň se s nimi seznámíte, no a pak je zde dost akce, aby vás to neunudilo do konce. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parta vietnamských veteránů plus jeden současný ranger vs. drogový gang na čele s šíleným kápem podporovaný suitou smažek, které si chtějí zasloužit svojí dávku. Slušný grindhouse se vším, co k tomu patří solidním gore počínaje, výbornou muzikou konče. herecká sestava je luxusní a vedle Langa potěší i ve své roli si lebedící Sadler. Že to není pecka má na svědomí temný vizuál, díky kterému to občas působilo nepřehledně a především si člověk nemůže vychutnat některé výživné detaily, což je obrovská škoda. 60% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Obdiv ke Carpenterovi je zde více než patrný a jako pocta tomuto hororovému mistrovi, respektive jeho klasice přepadení 13. okrsku, funguje film dobře. Potěší brutalita i slušné gore, ale ve chvíli, kdy akce ustane, jsou viděl velké tvůrčí rezervy se hrou s postavami. Ale Lang se snaží a myslím, že by si zasloužil více podobných rolí. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Správně punková jízda. Staříci v hlavních rolích si to gore řádění správně užívají a je velká zábava je sledovat. Zvlášť když režisér  a kameraman si dokázali pohrát s vizuální stránkou tak schopně, že film vůbec nevypadá tak chudě jak by podle všeho měl - na to že je celý natočený v jedné minihospodě a na přilehlém parkovišti. 7/10 ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Nudná slátanina plná hereckých dinosaurů, jejichž dialogy byly výsostně otravné a nezajímavé. Stephen Lang je sice sympaťák a tahoun celého filmu, ale ani ten to nedokáže vytáhnout z podprůměru. Scénář je naprosto pitomý, vizuál hnusný a jediné, co se dá pochválit, je velmi hutný gore. To je taky jediná věc, kterou Joe Begos ovládá, ve všech ostatních filmařských aspektech je pozadu, což je patrné i z jeho předešlého letošního filmu Bliss, který též oplývá pouze kvalitně zpracovaným gorem, a jinak jde o naprosto nezáživnou patlaninu. Begosovo styl mi prostě nesedí a příště bych si raději pustil sestřih gore scén z jeho filmu, než film samotný. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Venku před kinem visí plakát k filmu Brainscan (1994). (ČSFD)
  • Natáčelo se v Dallasu (Texas, USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama