Reklama

Reklama

Sh_t Happens

  • Slovensko Sh_t Happens (festivalový název) (více)
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
Slovensko / Francie / Česko, 2019, 13 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Bytový dom plný sebeckých obyvateľov. Úplne vyčerpaný domovník a jeho sexuálne frustrovaná manželka. Ovdovený jeleň topí svoj smútok v alkohole ... Zatiaľ, čo sa snažili vyrovnať so svojimi problémami, ocitli sa v ťažko riešiteľnom milostnom trojuholníku, ktorého dôsledky sa môžu ľahko stať trvalými, niekedy až príliš trvalými. Film je voľnou adaptáciou známeho biblického príbehu a zároveň ho premieňa na súčasné ironické rozprávanie o tom, ako svet niekedy funguje. (ČSFD)

(více)

Recenze (6)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tenhle film tak trochu vypovídá o současném stavu umění v Česku a na světě. To, že byl film málem oceněn pak zase vypovídá o tom, jak v současnosti funguje stav oceňování filmů v naší zemi. Můžeme sledovat třináct minut dlouhé animované porno o manželovi, který nechce souložit se svou ženou a o ženě, která si to musí nějak nahradit a to celé za dozoru nadrženého jelena. Výborný film. Jedna hvězda pouze za to, že ženské pocity při porodu, přestože nejsem žena a nerodil jsem, byly nejspíš dobře vystihnuté jednou částí animace. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tahle zvířecí animace pro dospělé je kvůli BoJackovi všude, už to není moc zajímavé. Přesto se mi to z větší části zamlouvalo, však proč by ne - i ta animace sama byla docela hezká. ()

Reklama

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele

Nepotěší, trochu urazí jemnocitné, možná trochu hořce porozesměje. Mě to provokovalo spíš nepříjemně, zbytečnou přisprostlostí, cynismem, arogancí a prvoplánovým stavěním se do pozice nad věcí, je to takové pankáčsky svérázné a rezignované, o moc víc to nenabízí. Ale proti gustu --- *~ ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film měl světovou premiéru na filmovém festivalu v Benátkách v roce 2019. (SONY_)

Reklama

Reklama