Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente je nacionalista, rasista, egoista, alkoholik a ex-policajt, který po nocích poslouchá rumbu a jezdí ve svém starém Seatu. Žije se svým starým otcem, kterého nutí žebrat na živobytí. Torrente se zahledí do atraktivní Amparity a seznamuje se s jejím bratrancem, zkrachovalým prodavačem ryb. Může si vůbec Torrente získat přízeň Amparity? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Anti chlap, kterej fandí Atletiku a když vidí hlouček fanoušků Realu okamžitě zadupává svojí šálu do kanálu a vyřvává Real...no je tohle chlap? Ne tohle je Bouřlivák. Scény, které v tomhle filmu uvidíte nikde jinde neuvidíte, respektive scény ze života Bouřliváka jsou natolik originální, že tři hvězdičky jsou dost málo, a chápu to, že tohle na jedno zkouknutí ztrácí trošičku účel. Tohle se prostě nedá, takovejhle film asi jen tak v televizi neuvidíte. Řek bych, že klasickej obyčejnej člověk se u toho výborně pobaví, na druhou stranu rejpala už rozčílí fakt, že Bouřlivák se před noční v hospodě nesktuečným způsobem naláme v hospodě, a pak usedne do jeho rozpadlého stoletého Seata a jako policajt v utajení začne rajdit ulicema Madridu. Bouřlivák je prostě unikát. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Měl jsem to štěstí vidět třetí díl, který mě nadchl, ale starší bratříček je přece jen o chlup lepší, i přes nižší rozpočet. Bouřlivák se evidentně vyžívá v mazlení se s kolegama v autě, za Atletico Madrid je schopen položit život, pokud v zápětí kolem nejdou fanoušci Realu, to hned uklízí šálu do kanálu. Nejlepší sex v jeho životě trval asi jednu minutu a v čínské restauraci odmítá jíst hůlkama a uráží ho bambusový salát, jelikož prý nevypadá jako panda. Segura se pro mě stává nejlepším španělským filmařem všech dob. :-) ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem si nemohl nechat ujít a musel jsem ho zkouknout i když ho dávali celkem pozdě v noci. Musím říct, že Segura je mega svině a překonal u mě na sviňákometru i Byllyho Boba Thortona v Santovi . Tenhle film má fakt koule a drsným a syrovým humorem se tu nešetří ani v nejmenším a často jsem si říkal, že tohle je fakt asi jedna z nejlepších komedií, co jsem kdy viděl. Jo a Santi Segura je v mejch očích naprostej král, protože napsat, natočit a ještě ztvárnit Jose Luise, na to člověk musí bejt buď geniální, nebo jet pěkně dlouho na kokainu. Naprosto nechápu, jak tadyto může mít tak nízký hodnocení. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

José Luis Torrente je absolutní macho. A prase. Rád jí, chlastá, píchá a občas střílí v parku plechovky. Samopalem. Co ho vyhodili od policie, nepracuje. Posílá svého postiženého otce žebrat a bere mu sociálku. Fandí Atleticu Madrid. Nemá rád Číňany, araby, černochy.... v podstatě skoro nikoho. Nemá vlasy, zato má knír. Nosí hadry tak z roku 78 a z téhož roku má žlutého Seata. Josého sebevědomí a nemorálnost je úžasná. U některých scén jsem se opravdu válel smíchy. Třeba když využije loupeže v obchodě ke kradení oliv. Nebo když otci "vaří". Nebo když uspokojí Amparitu na stole ("Jak se ti to líbilo, kotě? Mně moc! Ale už musím. Kdyžtak tu trochu pokliď.")....Mrzí mě, že jsem to viděl ve španělštině s anglickými titulky, možná mi nějaké fóry unikly. I tak je ale jejich kadence pekelná. Něco takového jsem dlouho neviděl. Jdu shánět druhý díl. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Češi mají Majsnera, tak Španělé mají Bouřliváka. Oba jsou totální dementi. Rozdíl je v tom, že my se za něho stydíme, ale oni ho hrdě prezentují světu. Torrente je totiž kultovní záležitost plná amorálností, buranství a urážek všeho možného, která je absolutně nevhodná pro diváky ze současné hysterické společnosti. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama