Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente je nacionalista, rasista, egoista, alkoholik a ex-policajt, který po nocích poslouchá rumbu a jezdí ve svém starém Seatu. Žije se svým starým otcem, kterého nutí žebrat na živobytí. Torrente se zahledí do atraktivní Amparity a seznamuje se s jejím bratrancem, zkrachovalým prodavačem ryb. Může si vůbec Torrente získat přízeň Amparity? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

I když je tahle čtyřka bez pochyby solidní, nemohu se ubránit dojmu, že jsem přece jen čekal něco maličko víc. Možná to bylo přehozením dílů, možná jen dnešním hektickým dnem v domově důchodců, každopádně tohoto Bouřliváka budu mít zafixováného zatím na stříbrném stupínku. Jak se bude měnit pořadí a kdo nakonec získá stupně vítězů, to si řekneme milí a drazí až za několik dnů či týdnů. ()

Lumberjack 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho daleko více, neříkám, že to je úplně špatný - občas jsem se i zasmál, ale čekal jsem odzbrojující hlášky, které se nedostavily a v prvních minutách mi Bouřlivák nebyl ani moc sympatický... EDIT: Tak po druhém zkouknutí zvedám o jednu hvězdu a chystám se na zbylé díly... ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kvalitny spanielsky film- Torrente je nacionalista, rasista, homofob, xenofob, alkoholik a ex -policajt - ktory chce ziskat priazen jednej holky a vsetko preto robi potom ... sympaticka komedia, zasmiat sa da viackrat, humor je aspon spanielsky, europsky, ovela blizsi SK a CZ mentalite nez mnohe US umelotiny . 77 % ()

Ratherfly 

všechny recenze uživatele

Hehe, Torrente je fakt zkurvysyn - o tom žádná:) ,ale tak neodolatelným způsobem, že jsem té jeho propocené, arogantní a vypočítavé postavě musel fandit. Škoda jen, že si snímek neudrží "kvalitu" z úvodu po celou délku filmu a taky toho, že Segura líp nenapsal postavu hlavního záporáka, který je dost o ničem (v porovnání třeba s jinými vedlejšími postavami) - respektive, že je to takový fádní pičus, co by možná u jiného filmu bohatě stačilo, ale na tuhle psychárnu je to trošku málo. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem si nemohl nechat ujít a musel jsem ho zkouknout i když ho dávali celkem pozdě v noci. Musím říct, že Segura je mega svině a překonal u mě na sviňákometru i Byllyho Boba Thortona v Santovi . Tenhle film má fakt koule a drsným a syrovým humorem se tu nešetří ani v nejmenším a často jsem si říkal, že tohle je fakt asi jedna z nejlepších komedií, co jsem kdy viděl. Jo a Santi Segura je v mejch očích naprostej král, protože napsat, natočit a ještě ztvárnit Jose Luise, na to člověk musí bejt buď geniální, nebo jet pěkně dlouho na kokainu. Naprosto nechápu, jak tadyto může mít tak nízký hodnocení. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama