Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série)


Férový svět (S01E05)

(epizoda)
  • Jižní Korea 평등한 세상 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Ki-hun s týmem se přes noc střídají na stráži. Maskovaní muži mají problémy se svými spolupachateli. (Netflix)

Recenze (42)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V téhle děsivé hře se mnozí ocitli kvůli vlastní hlouposti. Čeká je náročná cesta, která skončí vším, nebo ničím. Na začátku jich bylo 456, jejich řady ale postupně silně prořídly. Kdo prohraje, zemře, a to pro potěšení boháčů, kteří hru sledují. Pro někoho je tenhle projekt předmětem vášnivých diskusí, pro jiné násilnou baštou, pro další výborným psychologickým dramatem, pro mě bohužel nekonzistentním divadlem, které se tváří jako sofistikovaný projev nějaké mnohovrstevnatosti. Nicméně vizuál, hudební doprovod či choreografie jednotlivých her: tady je to na palec nahoru. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodne je plusom, že sa venujeme aj iným záležitostiam ako samotným hrám. Mení sa trochu rytmus aj tempo, čo seriálu prospieva. Len je škoda, že postavy sa chovajú dosť hlúpo, od lekára až po maskovaných pracovníkov. Navyše sa po komplexe prechádza, či skôr schováva, až príliš ľahko, je ťažké uveriť, že niekde skrátka nie sú umiestnené kamery, alebo nie sú zapnuté. O sklade s dokumentami to platí dvojnásobne. Každopádne sa naplno dozvedáme, o aký biznis tu skutočne ide. 70% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očekával jsem další smrtonosnou dětskou zábavu a místo toho byla tato epizoda křížencem mezi květnovým povstáním a bondovkou. Vysvětlím. Stavěly se barikády, držely se hlídky a zároveň probíhalo jednomužné pátrání v utajení. No, v utajení... Všechny různé aktivity, k nimž dochází na monitorovaných chodbách komplexu, mi přijdou fakt zvláštní a vyvolávají jasné otázky. Jestliže jeden čtvereček kontroluje všechny vnitřní kamery, co dělá dalších dvacet čtverečků před svými monitory? Hrají nějakou onlajnovku? Nějak mi to hlava nebere. / Poučení: Přemotivovaný korejský chirurg může být nebezpečnější než ebola. V Koreji je zjevně akceptovatelnější nekrofilie než homosexualita. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Kromě dokončení sympatické hry na přetahovanou, se to tentokrát obešlo bez další zábavné variace dětských her. Nicméně, na tempu to nebylo znát. Napětí bylo znovu dohnáno na samý vrchol, jako kšandy běžného zasloužilého hospodského štamgasty. Tentokrát se to celé točilo převážně kolem nahlédnutí do zákulisí podpultovních obchodů s orgány skupinky červených frajerů se znaky z Playstationu na tváři. [80 %] ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z epizody, kde jsme měli potenciálně víc poznat ty "strážce" je jen natahovaná vata, ve které už jsou všechny ty nelogičnosti o to víc znát a ve které už je totálně nepochopitelné, jak ta organizace může několik desítek let fungovat bez toho, aniž by ji někdo odhalil. Jako jo, můžu doufat, že se to časem nějak vysvětlí, ale nemám k tomu seriálu takovou důvěru, abych věřil. že se to skutečně pokusí nějak vysvětlit... 2* ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama