Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série)


Kganbu (S01E06)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hráči před čtvrtým kolem utvoří dvojice. Ki-hun řeší morální dilema, Sang-ue volí záchranu a Se-bjok o sobě něco prozradí. (Netflix)

Recenze (91)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V šesté epizodě se brutálně hrálo na city a s překvapením musím konstatovat, že mi to výrazně nevadilo. Což je divné. Taky jsem měl tentokrát pocit, že všechno to zabíjení a umírání stálo poněkud v pozadí a že v tomto dílu šlo o něco úplně jiného. A protože se to tvůrcům podařilo velice dobře vyzvednout, hodnotím epizodu plnou palbou, přestože přes slzy ještě moc dobře nevidím:-) Když jsem ještě jako malý usoplenec tuhle hru hrál (ano, videohry tehdy u nás ještě nebyly), prohrát duhovku bylo těžkou osobní tragédií. Ani nevím, která hrozba by mě tehdy stresovala víc. Ztráta duhové kuličky (spojená s posměchem) nebo kulka do hlavy? Čert ví, děcka přemýšlí jinak. / Poučení: Jsi-li svině, drž se toho; i kdyby ses změnil, nikdo ti neuvěří. Překročíš-li ze severu osmatřicátou rovnoběžku, už neriskuj, štěstí sis už vybral. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se hned obrátí lidská hlava, když to chvíli vypadá, že je rozdělení do dvojic je pro společnou hru, ale potom se ukáže, že vlastně hrajete proti sobě! A jak se pořádně lidi ukážou a jak se během hry mění, jaké zvolí strategie a jaký to má na ně dopad. To především. Ten dopad v následku toho, jak na to jdou... ()

Reklama

unYso 

všechny recenze uživatele

I keď možno už zo začiatku vytušíte, aký bude zhruba priebeh epizódy a celkový záver hry, tak tá komplexná charakteristika postáv, vám to spraví o to ťažšie, dojemnejšie a emotívnejšie. Myslím, že viac som plakal už len pri smrti Ragnara vo Vikingoch. Podľa mňa, sa táto časť radí ako jedna z najemotívnejších epizód zo seriálov ever. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto časť má všetko presne to, čo pri pozeraní nemám rád: hrozné naťahovanie, nudné dialogy, veľmi okaté hranie na city a najhoršie na tom je, že všetko dopadne úplne presne tak ako očakávate, predsa len tie najdôležitejšie postavy nezabijú. Ani jednu. Na druhej strane pekne premyslené a aj zahraté, tak taký priemer, ale pre mňa osobne zatiaľ asi najslabšia časť, ešte slabšia ako tá druhá. A starký mvp! ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byla doposud nejlepší epizoda. Sice se jednalo o blbé kuličky, ale mělo to emoce a konečně (a vlastně i bohužel) zemřel někdo ze známých postav. Je zajímavé sledovat, jak se z hodných lidí postupem času vyklubou zákeřňáci, kteří vás jsou schopní potopit, podvést a lhát vám. Tento díl ale skvěle vystihl náš lidský charakter. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Když se Kang Sae-Byeok (Jung Hoyeon) a Ji-Yeong (Yoo-mi Lee) baví během hry s kuličkami o tom, kam by chtěly jet, až hra skončí a budou bohaté, Ji-Yeong zmíní herce Lee Byung-Huna a jeho hlášku: „Jeď na mojito a dej si sklenku Malediv,“ z filmu Inside Men (2015). Lee Byung-Hun si v tomto seriálu zahrál postavu Front Mana. (kesinaa)

Reklama

Reklama