Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série)


Kganbu (S01E06)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hráči před čtvrtým kolem utvoří dvojice. Ki-hun řeší morální dilema, Sang-ue volí záchranu a Se-bjok o sobě něco prozradí. (Netflix)

Recenze (91)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Guličky sú prvá hra, ktorú som ako dieťa hrával spomedzi tých, ktoré sme doposiaľ videli v Squid Game. Kvalita epizódy s tým ale nijako nesúvisí, tá súvisí s tým, že postavy si mali vybrať parťáka do novej hry a po prezradení toho, ako sa bude hrať, nasledoval šok. No a divák je v šoku tiež a nevie si predstaviť, ako sa niektoré súboje skončia, pretože je jasné, že budú umierať aj tie dôležitejšie postavy seriálu. No a niektoré postavy sa skutočne ukázali, či už chytrosťou, alebo zákernosťou, alebo oboma vlastnosťami zároveň. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím bezesporu nejlepší díl. Jak co se samotné náplně děje, tak i co se atmosféry a hlavně emocí týče. Slza mi sice neukápla, ale některých postav mi bylo vážně líto. Tohle je ale hra o přežití a ti co vyhráli lží, podvody prostě jen ohnuli pravidla, která to nezakazovali. Jsou to svině, ale chtěli přežít. Nejvíc mi bylo líto Aliho. Ta borka to udělala hezky, nicméně jsem si k ní nevybudoval žádný vztah během předchozích dílů, takže ta mi chybět nebude. Stařík byl klasika, ale přišlo mi, že tu demenci občas jen hraje a jestli není nějakým černým koněm pánů v zákulisí. V SAW se taky rád díval na své oběti…Každopádně zatím nejlepší díl celé série… ()

Reklama

Aceboris 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak páry, vytvorené ide sa hrať, niektorí v šoku iní sa potešili. Guličky sme hrali aj my keď sme boli malí, takže ma to vcelku potešilo. Na druhej strane sa až neskutočne emočne snažili pretlačiť smútok hráčov na diváka, určite to na veľa ľudí zabralo , hlavne naivné chovanie Pakistanca, či krajšia a sympatickejšia Kórejčanka, starý dedko a jeho nádor. Čo mne však vadilo, bolo, že niektoré prehraté zápasy boli otočené v prospech hlavných hrdinov, čo bolo na škodu. Za mňa 7/10 ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle mohlo být silné jako prase, ale Korejci tohle bez sentimentu prostě nikdy v životě asi nedají a že ho tu není zrovna málo... Možná jsem jediný, komu to tak připadá, ale chyběla mi v tom přirozenost. A vlastně i nějaký moment překvapení - vždyť už od začátku je naprosto jasné, koho přesně chtějí tvůrci dotáhnout co nejdál a kdo je jen křoví, které dřív či později padne. A taky mi jediní dva oblíbenci zemřeli, takže se potýkám s krizí, jestli to vůbec sledovat dál. Kromě jednoho dílů mě ten seriál prostě nechytl. Slabé 3* ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V šesté epizodě se brutálně hrálo na city a s překvapením musím konstatovat, že mi to výrazně nevadilo. Což je divné. Taky jsem měl tentokrát pocit, že všechno to zabíjení a umírání stálo poněkud v pozadí a že v tomto dílu šlo o něco úplně jiného. A protože se to tvůrcům podařilo velice dobře vyzvednout, hodnotím epizodu plnou palbou, přestože přes slzy ještě moc dobře nevidím:-) Když jsem ještě jako malý usoplenec tuhle hru hrál (ano, videohry tehdy u nás ještě nebyly), prohrát duhovku bylo těžkou osobní tragédií. Ani nevím, která hrozba by mě tehdy stresovala víc. Ztráta duhové kuličky (spojená s posměchem) nebo kulka do hlavy? Čert ví, děcka přemýšlí jinak. / Poučení: Jsi-li svině, drž se toho; i kdyby ses změnil, nikdo ti neuvěří. Překročíš-li ze severu osmatřicátou rovnoběžku, už neriskuj, štěstí sis už vybral. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Když se Kang Sae-Byeok (Jung Hoyeon) a Ji-Yeong (Yoo-mi Lee) baví během hry s kuličkami o tom, kam by chtěly jet, až hra skončí a budou bohaté, Ji-Yeong zmíní herce Lee Byung-Huna a jeho hlášku: „Jeď na mojito a dej si sklenku Malediv,“ z filmu Inside Men (2015). Lee Byung-Hun si v tomto seriálu zahrál postavu Front Mana. (kesinaa)

Reklama

Reklama