Reklama

Reklama

Hra na oliheň

(seriál)
  • Jižní Korea Ojingeo geim (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Stovky hráčů na mizině přijmou zvláštní pozvánku na dětskou hru. Uvnitř na ně čeká lákavá cena, ale může je stát život. (Netflix)

Recenze uživatele Rayen1 k tomuto seriálu (9)

Hra na oliheň (2021) 

Takagašiho hrad - Hardcore Edition. Seriál celkem ušel, měl silný a slabý momenty, hlavně poslední díl mě nakrknul celkem. A pokud jsem nechtěl mít seriál pokaždenej spoilerama (hlavních pár spoilerů se ke mě dostalo dřív, než jsem začal seriál pořádně sledovat a dost mi to zkazilo klíčový momenty), musel jsem se na něj prostě podívat, protože tomu nešlo uniknout - otevřel jsem sociální sítě, tam Oliheň, otevřel jsem 9GAG, tam meme o Olihni, dokonce jsem šel po ulici a děti hráli a řvali na sebe "RED LIGHT! GREEN LIGHT!" jak pomatený. Seriál trpí hlavně tím, že se na něm ždíme a je všude. Dokonce se začínají prodávat trička a POP! figurky s tématikou seriálu... a víte co, všeho moc škodí, a když vám to rve do ksichtu každej na každým rohu, začne vás seriál vytáčet ještě dřív, než na něj kouknete... ()

Červená, zelená (2021) (S01E01) 

Až na zdlouhavý intro a klasický přehrávání asiatu (který ale k jejich kultuře a hraní asi tak nějak patří, i když bylo vtipný sledovat, jak se anglicky mluvící daber snaží trefit korejcovi do huby a sem tam to fakt nedává), se to pak slušně rozjelo.. Má to v sobě takový zvláštní tajemno a hlavně takovou tu asijskou ujetost po stylu Takahasiho hradu. Myslím si, že kdyby to šlo, tak ta reality show dopadne přesně jako tenhle seriál :D ()

Peklo (2021) (S01E02) 

Slabší díl, kde se řeší motivace ostatních, proč pokračovat... nic extra díl, ale asi je to nutný k dalšímu ději... ()

Muž s deštníkem (2021) (S01E03) 

Spíš komedie než drama... něco mi tam nesedělo, ale i tak to bylo pořád koukatelný. ()

Drž se týmu (2021) (S01E04) 

Ubikace a závěrečnej cliffhanger jsou zatím top, každopádně pokud není člověk úplně blbej, asi mu dojde, že vyhraje tým s největším počtem hlavních postav a ne nějakej random tým s úplně neznámejma postavama... memy s Olihní jedou po netu celkem slušně, takže spoilery jsou jasný :D ()

Kganbu (2021) (S01E06) 

Velice povedenej díl.. Každej kolem moralizuje (ne přímo tady, myslím na netu), ale ruku na srdce, určitě by se většina z vás zachovala jako "ty svině", když jde o kejhak a hlavně celkem slušný prachy.. Takže.. 🤷‍♂️ ()

VIP (2021) (S01E07) 

Vtipný je, že nejslabší článek na dílu VIP jsou právě VIP :D Kdyby nemluvili, seděli a sledovali hru, bylo by to záhadnější a víc "sinister", ale ty jejich vejžblepty to všechno slušně srazili ke dnu... ()

Bílý kůň (2021) (S01E08) 

Potencionální spoiler! Nečíst dál! Asi se tomu nedalo vyhnout, ale ten plot twist je fakt tuctový klišé... to už rovnou mohl bejt Bílej kůň jeho otec nebo rovnou matka... chjo. Ale Jinak díl ušel. ()

Jeden šťastný den (2021) (S01E09) 

Zbytečně otevřenej konec pro možnou druhou sérii... byl bych velice spokojenej, kdyby seriál skončil v momentě (a to není spoiler), kdy sedí hlavní hrdina u řeky (kdo viděl, ví o čem mluvim). Hotovo, konec, nemusíme se dál hrabat v něčem, co mohlo skončit relativně dobře. Jako, úplně mě to nenasralo, ale tyhle otevřený konce pro potenciální druhou sérii anebo typ "domysli si sám" jsou tak zatraceně otřepaný a scénáristicky líný, že mě to nakrkne pokaždý, když to někde vidim... ()

Související novinky

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

04.12.2022

Mezi největší streamovací služby se typicky řadí Netflix, Disney+ nebo HBO Max, často se ale zapomíná na poměrně zásadního hráče - Amazon Prime Video. Pravda, je pro to několik dobrých důvodů: jeho… (více)

Seriál Star Wars: The Acolyte rozšiřuje obsazení

Seriál Star Wars: The Acolyte rozšiřuje obsazení

09.11.2022

Zatímco v těchto dnech na Disney+ stále ještě bojuje o diváckou přízeň Andor, což se mu podle vesměs pozitivních reakcí diváků poměrně dobře daří, mezitím už začíná i natáčení jednoho z dalších… (více)

Reklama

Reklama