foto

Tom Choi

  • nar. Tegu, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Truth or Dare
2017 Dámská jízda
Geostorm: Globální nebezpečí
2014 In Your Eyes
2012 Applebaum (TV film)
God's Country
O(d)puštění
2011 Týden bez závazků
2009 Operating Instructions (TV film)
Road to the Altar
2007 Generace GEN
2006 Adventures of Big Handsome Guy and His Little Friend, The (TV film)
2002 Minority Report

TV seriály

2017 Havaj 5-0 (TV seriál)
Ua ho'i ka 'opua i Awalua (S07E13)
2016 Bizaardvark (TV seriál)
Agent Carter (TV seriál)
The Edge of Mystery (S02E08)
Monsters (S02E07)
Vlčí mládě (TV seriál)
The Beast of Beacon Hills (S05E19)
The Sword and the Spirit (S05E14)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Stíny minulosti (S08E09)
2015 Vlčí mládě (TV seriál)
Ouroboros (S05E08)
Strange Frequencies (S05E07)
Dreamcatchers (S05E03)
další epizody (5)
2014 Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (TV seriál)
The McCarthys (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Klam a zmatek (S04E12)
Biologická zbraň (S04E07)
Lidská bomba (S04E05)
další epizody (12)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Jízda (S04E11)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
2011 Farma Rak (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Nakopni to (TV seriál)
Údolí smrti (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a první banka zla (S04E17)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Make It or Break It (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Zapomenutí (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S07E19)
Pohotovost (TV seriál)
Staré časy (S15E19)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
Miss Guided (TV seriál)
Sladký život na palubě (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Nezištný (S04E12)
Tichý boj (S04E11)
2007 Private Practice (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Země nikoho (S05E14)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Heist (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Pustá planeta (S02E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kluk v plachtě (S02E03)
2005 Closer (TV seriál)
Hledaní (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Území nikoho (S01E04)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Streaks and Tips (S03E04)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2006 Chelsea Handler Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace