foto

Tom Choi

  • nar. Tegu, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Beautiful Boy
Closure
Vadí nevadí
2017 Dámská jízda
Geostorm: Globální nebezpečí
2014 In Your Eyes
2012 Applebaum (TV film)
God's Country
O(d)puštění
2011 Týden bez závazků
2009 Operating Instructions (TV film)
Road to the Altar
2007 Generace GEN
2006 Adventures of Big Handsome Guy and His Little Friend, The (TV film)
2002 Minority Report
2000 Nowheresville

TV seriály

2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
On the Same Paige (S10E06)
2017 Havaj 5-0 (TV seriál)
Mraky se vždycky vrátí (S07E13)
2016 Bizaardvark (TV seriál)
Agent Carter (TV seriál)
The Edge of Mystery (S02E08)
Monsters (S02E07)
Vlčí mládě (TV seriál)
The Beast of Beacon Hills (S05E19)
The Sword and the Spirit (S05E14)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Stíny minulosti (S08E09)
2015 Vlčí mládě (TV seriál)
Ouroboros (S05E08)
Strange Frequencies (S05E07)
Dreamcatchers (S05E03)
další epizody (5)
2014 Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (TV seriál)
The McCarthys (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Klam a zmatek (S04E12)
Biologická zbraň (S04E07)
Lidská bomba (S04E05)
další epizody (12)
2013 Profesionální lháři (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S02E12)
Úniková strategie (S02E10)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Jízda (S04E11)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Hats and Bats (S05E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vražda v přímém přenosu (S13E11)
2011 Farma Rak (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
She Came Upstairs to Kill Me (S01E02)
Nakopni to (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
Údolí smrti (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a první banka zla (S04E17)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
Make It or Break It (TV seriál)
All or Nothing (S02E02)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Runway Job (S02E10)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E04)
Zapomenutí (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Greek Tragedy (S04E15)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S07E19)
Pohotovost (TV seriál)
Staré časy (S15E19)
2008 Miss Guided (TV seriál)
Sladký život na palubě (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Nezištný (S04E12)
Tichý boj (S04E11)
2007 Private Practice (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Americká rodina (S02E02)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Země nikoho (S05E14)
2006 Heist (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Pustá planeta (S02E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kluk v plachtě (S02E03)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Území nikoho (S01E04)
Closer (TV seriál)
Hledaní (TV seriál)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Streaks and Tips (S03E04)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Chelsea Handler Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky