foto

Paul Nakauchi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Death Note
2010 Alfa a Omega
Dark Metropolis
2007 Doktor Strange
Iron Man
2006 Hellboy Animated: Sword of Storms (TV film)
2005 6. Batalion

TV seriály

2019 Carmen Sandiego (TV seriál)
Becoming Carmen Sandiego: Part I (S01E01)
2014 Deadbeat (TV seriál)
2013 Beware the Batman (TV seriál)
2012 Legenda Korry (TV seriál)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Star Wars: Klonové války (TV seriál)
2006 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Osiřelý Zuko (S02E07)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Vítáme miminko (S02E15)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Návrat domů (S02E01)
1992 Batman (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace