Reklama

Reklama

Hra na oliheň

(seriál)
  • Jižní Korea Ojingeo geim (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Stovky hráčů na mizině přijmou zvláštní pozvánku na dětskou hru. Uvnitř na ně čeká lákavá cena, ale může je stát život. (Netflix)

Recenze uživatele soukyd33 k tomuto seriálu (10)

Hra na oliheň (2021) 

1. Série Tohle už jenom vymyslet, muselo dát zabrat. V podstatě si můžete zahrát třeba Člověče nezlob se, a výsledek bude stejný. Hráč který prohrává, prohrává vše! Trošku to připomíná hry v hororu Saw. Což by jako seriál, byla asi pecka. Je to jízda, to ne že ne. Akce, napětí, drama, logika, síla, deprese, štěstí, radost, i vztek. To všechno zde dostanete. Konec 1. Série je velmi překvapující. Za závěr, zvedám na plný počet. 😳 ()

Červená, zelená (2021) (S01E01) 

Začátek nuda, ale jak začne hra, stoupá i adrenalin. A to i divákovi. Brr... Děsivá hra. ()

Peklo (2021) (S01E02) 

Rozhodnout se znovu hrát? To při možnostech a obřích dluzích venku, není možná horší volba. Zde se odehrává hlavně finanční situace kolem všech hráčů ve světě. ()

Muž s deštníkem (2021) (S01E03) 

Sakra to je napětí! Počkejte si na další hru. ()

Drž se týmu (2021) (S01E04) 

Už začátek je drsný, týmy budou důležitější stále víc. Pravidla se nemění, ale je zde spousta skrytých věcí. Pozor spoiler! Výsledek hry, se dozvíte v dalším díle. ()

Férový svět (2021) (S01E05) 

Zde se nám odhalí část toho, co se odehrává mimo hru. Nebo snad hru hrají všichni? Stráže, poskoci, i hráči? Skrytý policista stále pátrá po svém bratrovi, a hledá důkazy. Poznámka: Ten šéf v masce, mi připomíná Fantomase. ()

Kganbu (2021) (S01E06) 

V minulém díle se nám ukázalo i to solidní bludiště chodeb, co jsou v celé stavbě na ostrově. Při čtvrté hře se ukazuje i faleš hráčů, co hrají další hru. Poznámka: Ten čas běží ve hře nereálným způsobem. Poznámka: Poslední tři minuty, jsou neskutečně dlouhé. ()

VIP (2021) (S01E07) 

VIP jsou pěkný hovada, a hra byla opět napínavá jako prase. Zde se opět pár hráčů dostane blíže k vítězství. ()

Bílý kůň (2021) (S01E08) 

V místnosti kde hráči spí, je poměrně velká nápověda. 🤔 Zde se dozvíme, kdo se skrývá za černou maskou, a kdo je zrádce. ()

Jeden šťastný den (2021) (S01E09) 

Tak už víte komu fandit? Poslední hra má spoiler na první díl. Za tu dobu se zde objevilo plno špatných a okno dobrých lidí. Ale kdo je vlastně kdo? A může hru vůbec někdo dohrát, nebo se všichni zabíjí navzájem. 🤔 ()

Související novinky

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

04.12.2022

Mezi největší streamovací služby se typicky řadí Netflix, Disney+ nebo HBO Max, často se ale zapomíná na poměrně zásadního hráče - Amazon Prime Video. Pravda, je pro to několik dobrých důvodů: jeho… (více)

Seriál Star Wars: The Acolyte rozšiřuje obsazení

Seriál Star Wars: The Acolyte rozšiřuje obsazení

09.11.2022

Zatímco v těchto dnech na Disney+ stále ještě bojuje o diváckou přízeň Andor, což se mu podle vesměs pozitivních reakcí diváků poměrně dobře daří, mezitím už začíná i natáčení jednoho z dalších… (více)

Reklama

Reklama