Reklama

Reklama

Instinkt lovce

Trailer

Co všechno je možné na nákladní lodi plné divokých exotických zvířat a jednoho odsouzeného nájemného vraha, který se rozhodne vypustit zvířata na svobodu? Podaří se profesionálnímu lovci Frankovi zachránit členy posádky před šíleným zločincem a vyplašenými zvířaty?... Profesionální lovec exotických zvířat Frank uloví vzácného bílého jaguára a má v plánu ho z Amazonie odvézt spolu s dalšími zvířaty do států. Na lodi cestuje také odsouzený nájemný vrah Loffler, který je v kleci umístěn na stejném místě jako Frankova zvířata. Vrah je nebezpečný a nemocný, dohlíží na něj psycholožka Ellen Taylorová a několik mužů z ochranky. Loffler předstírá záchvat a podaří se mu zabít několik mužů a ozbrojený se schová. Většina posádky se zamkne na přídi a vedoucí ochranky John a několik mužů začnou pročesávat loď. Kuchař v kuchyni objeví opice, tak se Frank vydává na pomoc, ale opice mezitím muže zabijí. Loffler pustí většinu zvířat z klecí, vypustí veškerou pitnou vodu a daří se mu dobře se skrývat. Posádka je pod náporem Lofflera a zvířat a prozatím prohrává. Frank se snaží pochytat vypuštěná zvířata, zatímco Loffler přebírá řízení lodi, mění kurz a navigační systém rozbije, aby se nedal ovládat. Frank najde Lofflera, ale bílý jaguár je vyruší a on opět uteče. Živých už na lodi moc nezbývá, Loffler zamkl Franka do klece a chce po něm navigační mapy. Strojníci zastaví loď a zhasnou světla. Franka pustí jeden z posádky z klece a všichni zbylí členové se rozhodnou pro útěk z lodi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage coby megacool desperát lovící divokou zvěř mě tentokrát ponechal zcela chladným, v Primal totiž ani zdaleka nepředvádí tak zběsilé herecké kreace, jaké u něj máme rádi. V tomto ohledu ho předběhl maniakální Kevin Durand. Nicméně při pohledu na zdejší nepřesvědčivé CGI jsem si povzdechl nad dobami, kdy se schopní tvůrci akčních thrillerů obešli bez zelených pláten a digitálních efektů, a i tak dokázali za málo peněz vytvořit skvělou podívanou. No a na botoxem vyplněnou ztuhlou tvář Famke Janssen byl ještě žalostnější pohled než na ten zoufale digitální vizuál. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Ano je to oddechovka. Ale to je bohužel všechno. Napětí a akci nečekejte. Je to prostě kravina. A budete se muset hodně nudit, abyste věnovali svůj drahocenný čas na tento skvost. Hlavní zabiják má skvělý chrup, který mě zaujal už když hrál ve Ztracených. Zároveň se nikam ten herec neposunul, pořád hraje padouchy…, ale jdou mu. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zabiješ mi moji kočku a já ti ustřelím palici! No hurá konečně po všech těch letošních břečkách Cage když už nepřinesl kvalitu aspoň pobavil. V týhle poloze kdy si dělá prdel sám ze sebe ho můžu a tohle je klasický filmový zetko z dávných časů kopírujíci všechna možná klišé. Hláškující věčně namol lovec zvířat na lodi uprostřed oceánu s uprchlým vězněm, komandem neschopných žoldáků a jednou přerostlou zabijáckou cgi micinkou která po pravdě mohla být víc na scéně, ale pár efektivních killů tu má. Se schopnějším režisérem a lepšími efekty to mohla být ještě větší sranda, ale já jsem i tak celkem spokojenej. Pravda nepopírám vypadá to lacině a ošklivě digitálně jako většina současných filmů této kategorie, ale pořád to aspoň nedělali ti žabaři z Asylum chystající na nás další útok nevím už kolik hlavého žraloka, takže efekty pořád nejsou zase až tak hrozný a ta kočka vypadá celkem slušně. Hlavně je fajn, že film jako celek se nebere přehnaně vážně, což je vzhledem k subžánru povinnost a tak neurazí ani nenudí. Já jsem dostal vesměs to co jsem očekával.55% ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Nás, ktorí Nicolasov omračujúci talent vyhľadávame čiste zo sebemrskačských dôvodov, nečaká v tomto ohľade žiadne prekvapenie. Teraz stručne k filmu. Hlavný hrdina sa živí lovom a predajom pixarovských zvieratiek a so svojim digitálnym zverincom sa dostane na loď, ktorú US autority nečakane použijú na prevoz úplne najviac nebezpečného zločinca. Členkou vojenského družstva je doktorka v podaní krásnej, do 2D vyžehlenej Famke, čo je postava určená na generovanie erotického dusna, odsúdená na tradičnú úlohu dámy v nesnázích. Približne hodinu z deja pozorujeme, ako ozbrojená aj neozbrojená partia občanov nekoordinovane pobieha po lodi a produkuje jedno neefektívne rozhodnutie za druhým. Ja som si počas sledovania filmu našla ešte bonusovú zábavu v podobe tipovačky, akú dĺžku bude mať premenlivý Nicolasov tvárový porast v ďalšom zábere (odporúčam). ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Zuřivý Cage v poměrně umírněnější roli, za to však totálně zapomenutelné béčko s příšerně digitální šelmou ve vedlejší roli. Popravdě, zuřivější je tu tentokráte Kevin Durand, kterému to bez problému věříte a pokud má člověk rád Cage jako já, nevadí mu tolik nakoukání jeho stále slabé filmografie. Snad v dohledné době natočí i něco méně podtaktovaného, neřknu-li dokonce kinofilm! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama