Reklama

Reklama

Instinkt lovce

Trailer

Co všechno je možné na nákladní lodi plné divokých exotických zvířat a jednoho odsouzeného nájemného vraha, který se rozhodne vypustit zvířata na svobodu? Podaří se profesionálnímu lovci Frankovi zachránit členy posádky před šíleným zločincem a vyplašenými zvířaty?... Profesionální lovec exotických zvířat Frank uloví vzácného bílého jaguára a má v plánu ho z Amazonie odvézt spolu s dalšími zvířaty do států. Na lodi cestuje také odsouzený nájemný vrah Loffler, který je v kleci umístěn na stejném místě jako Frankova zvířata. Vrah je nebezpečný a nemocný, dohlíží na něj psycholožka Ellen Taylorová a několik mužů z ochranky. Loffler předstírá záchvat a podaří se mu zabít několik mužů a ozbrojený se schová. Většina posádky se zamkne na přídi a vedoucí ochranky John a několik mužů začnou pročesávat loď. Kuchař v kuchyni objeví opice, tak se Frank vydává na pomoc, ale opice mezitím muže zabijí. Loffler pustí většinu zvířat z klecí, vypustí veškerou pitnou vodu a daří se mu dobře se skrývat. Posádka je pod náporem Lofflera a zvířat a prozatím prohrává. Frank se snaží pochytat vypuštěná zvířata, zatímco Loffler přebírá řízení lodi, mění kurz a navigační systém rozbije, aby se nedal ovládat. Frank najde Lofflera, ale bílý jaguár je vyruší a on opět uteče. Živých už na lodi moc nezbývá, Loffler zamkl Franka do klece a chce po něm navigační mapy. Strojníci zastaví loď a zhasnou světla. Franka pustí jeden z posádky z klece a všichni zbylí členové se rozhodnou pro útěk z lodi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Banda bývalých hviezd zmätene pobehuje po nejakej nákladnej lodi. Sem tam sa stretnú a trochu sa pobijú, prípadne sa rovno zastrelia a občas sa tam objaví digitálny jaguár (zviera, nie auto) a niekoho tiež picne. No a celé je to strašná nuda. Nie je tu ani žiadna akčná scéna, ktorá by aspoň trochu nadchla a ani to nie je natoľko blbé, aby ste sa bavili na účet tvorcov ako v legendárnom trashi Hadi v lietadle. Je to proste chaos v ktorom vám sú postavy ukradnuté a je vám jedno jak sa to skončí. Výsledok je strata času rovnako ako predošlý Powellov film. Do tretice už mu na lep neskočím aj keby obsadil Rena, Arnieho alebo neviem koho z mojej topky hercov. 3/10. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Nás, ktorí Nicolasov omračujúci talent vyhľadávame čiste zo sebemrskačských dôvodov, nečaká v tomto ohľade žiadne prekvapenie. Teraz stručne k filmu. Hlavný hrdina sa živí lovom a predajom pixarovských zvieratiek a so svojim digitálnym zverincom sa dostane na loď, ktorú US autority nečakane použijú na prevoz úplne najviac nebezpečného zločinca. Členkou vojenského družstva je doktorka v podaní krásnej, do 2D vyžehlenej Famke, čo je postava určená na generovanie erotického dusna, odsúdená na tradičnú úlohu dámy v nesnázích. Približne hodinu z deja pozorujeme, ako ozbrojená aj neozbrojená partia občanov nekoordinovane pobieha po lodi a produkuje jedno neefektívne rozhodnutie za druhým. Ja som si počas sledovania filmu našla ešte bonusovú zábavu v podobe tipovačky, akú dĺžku bude mať premenlivý Nicolasov tvárový porast v ďalšom zábere (odporúčam). ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage coby megacool desperát lovící divokou zvěř mě tentokrát ponechal zcela chladným, v Primal totiž ani zdaleka nepředvádí tak zběsilé herecké kreace, jaké u něj máme rádi. V tomto ohledu ho předběhl maniakální Kevin Durand. Nicméně při pohledu na zdejší nepřesvědčivé CGI jsem si povzdechl nad dobami, kdy se schopní tvůrci akčních thrillerů obešli bez zelených pláten a digitálních efektů, a i tak dokázali za málo peněz vytvořit skvělou podívanou. No a na botoxem vyplněnou ztuhlou tvář Famke Janssen byl ještě žalostnější pohled než na ten zoufale digitální vizuál. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Chudák Cage. Vraj je zadĺžený a tak musí hrať v kdejakej vtákovine. No tento snímok je medzi tým kvantom podpriemerných vysoko nadpriemerný. A to aj napriek tomu, že tá cica pôsobila dosť umelo a neprirodzene, pričom ani zvyšné atribúty filmu moc neohúrili, či už po obsahovej alebo technickej stránke. No najväčšie pozitívum vidím v záporákovi, ten herec by s kľudným svedomím mohol nahradiť aj Ch. Walkena, jednoznačne jeho postava bavila najviac. Aj vďaka nej lepší priemer. 65/100 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Je to blbé až na půdu, ale zároveň dostatečně zábavné a jako plus beru, že se film nesnaží tvářit nijak zvlášť vážně. Cage role lovce baví a je to na něm znát, podle očekávání kočka nebyla nijak zvlášť dokonalá, ale přesně tak to tady mělo být a svým způsobem sem patřila i plastikami znetvořená Famke. Škoda malého rozpočtu, protože díky tomu jaguár i ostatní zvířata by zasloužili víc prostoru, ale s tím, co měli, si tvůrci poradili jakž takž slušně. Čekal jsem úplnou břečku, takže nakonec jsem příjemně překvapen. Pohodový průměr. 50% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama