Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V seriálu Devs vyšetřuje mladá softwarová inženýrka Lily Chanová uzavřenou divizi rozvoje svého zaměstnavatele, společnosti špičkových technologií se sídlem v Silicon Valley, která je podle ní zodpovědná za vraždu jejího přítele. (HBO Europe)

Recenze uživatele SpaceOdyseus k tomuto seriálu (9)

Devs (2020) 

Genialne napsana miniserie, ktera laskuje s techno filozofii, futurismem a hard sci-fi, ale nezapomina na silny lidsky pribeh. Horky kandidat na muj osobni serial/film roku. ()

Epizoda 1 (2020) (E01) 

Alex Garland je proste borec. Lepsi pilot jsem dlouho nevidel. Ted se jen proklinam, ze jsem nepockal az bude venku vsechno a nedal si binge. ()

Epizoda 2 (2020) (E02) 

Ne, Garland proste nepujde vyslapanymi cestickami. I v druhe epizode nam sazi jeden twistik za druhym a cele to bali do pijemne hypnoticke omacky. ()

Epizoda 3 (2020) (E03) 

Skvela bouda, skvele davkovane napeti, skvele davkovane informace. ()

Epizoda 4 (2020) (E04) 

Je to dil od dilu vetsi parada. Strasne me bavi pomalu odhalovane sci-fi aspekty, kde se nekonci "jen" u casu. ()

Epizoda 5 (2020) (E05) 

Mozna jdeo trosku oddychovejsi epizodu, co se tyce hlavni dejove linky. Ale ja by nadseny. Takto naplno se ponorit do vedecko-fantastickych tezi a pritom odvypravet silny pribeh? To se v televizi moc nevidi. ()

Epizoda 6 (2020) (E06) 

To je tak skvele napsane! Dva lidi sedi u stolu, povidaji si. Dva lidi sedi na lavicce, povidaji si. A ja jsem na napnutej jak ksandy. Garlandovi to vsechno zeru i s navijakem. ()

Epizoda 7 (2020) (E07) 

Lepe pripravenou pudu na finale jsme si snad ani nemohli prat. Ja to Garlandovi zeru v kazdem zaberu. ()

Epizoda 8 (2020) (E08) 

Ano, je to tam. Doslova komorni finale filozofovalo v techno-nabozenskych vodach a ja se tetelim blahem, ze se Garland obesel bez honicek, hloupe akce a presto napeti sponoval na max. ()

Související novinky

Co nového chystá Alex Garland?

Co nového chystá Alex Garland?

24.01.2022

Režisér a scenárista Alex Garland (Dredd, Ex Machina) má za sebou některé z nejzajímavějších sci-fi projektů posledních let. Jeho režijní prvotina Ex Machina nadchla většinu diváků i kritiků,… (více)

Režisér Ex Machiny si vybral další projekt

Režisér Ex Machiny si vybral další projekt

07.01.2021

Režisér Ex Machiny nebo Annihilation Alex Garland si zřejmě konečně vybral svůj další projekt. Původně se zdálo, že se filmař po svém posledním seriálovém projektu Devs uchytí v televizi, nakonec… (více)

Reklama

Reklama