foto

Brian D’Arcy James

  • nar. 29.6.1968 (49 let)
    Saginaw, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Molly's Game
Rebel in the Rye
The Silent Man
Trouble
1922
2015 Sisters
Spotlight
2014 Čas beznaděje
2013 Admission
Shrek the Musical
2012 Fitzgerald Family Christmas, The
Prezidentské volby (TV film)
2011 Svobodní se závazky
2008 Město duchů
2004 Neurotica
2002 Blázinec pondělní noci (TV film)
G
1999 Exiled
1997 Sax and Violins

TV seriály

2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 7, Side A (S01E13)
Tape 6, Side B (S01E12)
Tape 5, Side B (S01E10)
další epizody (10)
2015 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Amusia (S02E09)
2014 Hoke (TV seriál)
2013 Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
It Could Be Worse (TV seriál)
2012 Smash (TV seriál)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 Submissions Only (TV seriál)
Ve znamení raka (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

TV pořady

2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2010 The 64th Annual Tony Awards (TV pořad)
2009 The 63rd Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace