Reklama

Reklama

Noční bouře

  • USA Grand Isle (více)
Trailer

Když Buddy, mladý otec, které zoufale potřebuje peníze, kývne na nabídku práce u Franklinových, vůbec netuší, co ho čeká. Obyčejnou opravu plotu totiž přeruší varování před blížícím se hurikánem a Buddy tak musí v domě svých zaměstnavatelů zůstat daleko déle, než plánoval. Fancy Franklinová pohledného opraváře začne svádět, což jejího manžela pochopitelně vytočí. A Buddymu tak udělá nabídku, která se neodmítá. Kolotoč událostí plný násilí i sexu nakonec vede k Buddyho zatčení a nutnosti, aby dokázal svou nevinu. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

kingik 

všechny recenze uživatele

Životnost Nicka Cage v jeho posledních filmech není nijak vysoká. Ve čtyřech z pěti jeho filmů to s ním nedopadne dobře. Diváci znalí jeho tvorby tak mohou hádat, jak to s ním na konci filmu dopadne. Než se tak stane, je před nimi více jak devadesát minut děje, kdy se paradoxně toho až tak moc neděje. A to lze považovat za největší slabinu. Cage je vysloužilý voják, působí zanedbaně a rád si přihne z lahvinky a má doma atraktivní a vnadnou ženu KaDee Strickland kterou už dávno nerozpaluje. Od toho zde bude mladý řemeslník Luke Benward, který přišel dům oplotit a v ženě probudil vášně. Vše nasvědčuje tomu, že si diváci užijí pořádný erotický thriller s nádhernou vilnou ženskou a příměsí žárlivosti, ovšem veškerá erotika proběhne jen v náznacích a lehké dominanci ženy nad potenciálním samečkem. Podstatná část filmu se sice ubírá tímto erotickým směrem, nicméně, děj není zcela chronologicky uchopen, tudíž k vidění je policejní výslech zakrváceného mladíka, jenž čelí podezření z vraždy, načež dojde i na vyhrocené události, které tomu předcházely. Docela to trvá, než k nim dojde. A navíc se v okolí až moc podezřele ztrácejí mladí lidé. Film přichází s pointou, která staví postavy do jiného světla. Lepší režisér by možná z filmu vyrazil i víc, dal by mu větší dynamiku a odvážnost. Stephen S.Campanelli servíruje pomalejší děj, a thriller se hlásí o slovo až za polovinou snímku. Možná trochu pozdě, ale přece. První polovina patří jednoznačně provokacím KaDee Strickland. Cage opět rozehrává další ze svých nejednoznačných postav a vede si spolehlivě, třetí do party, kterým je Luke Benward, je myšičkou, která obchází past, načež byl vcelku snesitelný. Ve výsledku se mnohé dalo vylepšit, hlavně především tempo vázlo, i režijní jistota byla diskutabilní, ovšem noc plná vášně a nervydrásajícího rozuzlení v jednom domě na Grand Isle měla něco do sebe. 7/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z řady podprůměrných thrillerů, který doslova zabila neschopnost vlastních tvůrců. Nicolas Cage poslední roky nehrál skoro v ničem kloudném (čest výjimkám) a já tak smutně vzpomínám na jeho výkon třeba v Con Air nebo 8 mm. Filmům, ve kterých se objevuje jeho jméno, se pomalu ale jistě začínám nenápadně vyhýbat. Tentokrát jsem udělal výjimku, protože se mi docela líbil strohý obsah k ději, který nevypadal marně. Jenže celé to postrádalo zajímavější atmosféru (až na pasáž, kdy se Cage s Lukem Benwardem mlátí napříč domem a dávají si pěkně do držky). KaDee Strickland má svá nejlepší léta už za sebou, kdysi to bývala celkem rajda – teď už leda s pořádným nánosem make upu. Závěr byl spíše úsměvný, emoce to ve mně moc nevyvolalo, tudíž podprůměr. 40% ()

Reklama

Oup 

všechny recenze uživatele

Bolo obdobie keď som Cage meno obchádzal a teraz je obdobie keď vidím Cage meno a hneď to potrebujem vidieť. Na staré kolená ukazuje, že je dobrý herec ktorý mal príšernho Managera predpokladám. Tento film sa mi páčil, bol pochmúrny, vystupovali v ňom osoby zrelé na psychiatriu, presne do tohto Cage sadol ako riť na šerbel. Chcelo by to šikovnejšieho scenáristu a neuškodilo by zopár kamier z rohov izieb. Keby to vypadá, že ich sledujem a nie pozerám sa im len priamo do tváre väčšinou času, no mohlo to byť lepšie, rozhodne som nelutoval, že som to z kukol. 4 hviezdy idú len preto, že je to tu podľa mňa podhodnoťené, inak by som dal 3 ()

l.enik.c 

všechny recenze uživatele

Achjo, film, který buduje atmosféru, napětí, člověk čeká nějaký šokující závěr... a nakonec přijde...vůbec nic. Směšný, nelogický, naprosto iracionální (vzhledem k tomu, že je film o pořádných magorech, tak už je to co říct) a ničím zajímavý, nudný závěr. Jak má člověk něco takového hodnotit? Dala bych 3*, ale i po týdnu od sledování cítím nad pointou takové zklamání, že slabý scénář pro mě zabil veškeré další přednosti, které film měl. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není tak hrozný jak místní hodnocení.. Naopak kamera dobrá..Cage v pohodě.. Samozřejmě.. že to mohl hrát kdokoliv jinej.. ale mě fakt nevadil.. Hlavní Milf dámská role :) hodně dobře zahrana.. By svedla i mrtvolu.. :) škoda že to je takové prekombinovane.. Od každého žánru trošku.. Pravda.. že jsem celou dobu nevěděl co si o tom myslet.. Jakým směrem to pojede dál.. 65% skoro 4* ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Louisiana, a to v lokalitách Grand Isle, Saint Francisville a Jackson. (GASTON73)

Reklama

Reklama