Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francie v roce 2035. Korporace se předhánějí v nabízení produktů, bez ohledu na jejich škodlivost. Zisky jim plynou z milionů nezaměstnaných a odevzdaných lidí. Zlegalizování obchodu s vlastními těly, za účelem testování nových látek, vede k tisícovkám mrtvých. Aby korporace ukázaly, jak účinné jejich preparáty jsou, sponzorují zápasníky, kteří je používají jako povolený doping. Arès (Ola Rapace) se stal jedním z nich. Podaří se mu zvítězit nejen v kleci, ale také proti korporaci, která je pro zisk ochotná obětovat životy tisíců lidí? A co ho to bude stát? (Martrix)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (13)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Od Arese jsem moc nečekal a dostal jsem solidní Sci-Fi jednohubku, kde ale technická stránka jednoznačně převažuje nad scénářem. Líbí se mi, že se to nesnaží nijak filozofovat, naopak se jedná o jednoduchý film, kde se fighter snaží zničit firmu, která v zemi vládne. Jen škoda těch odfláknutých zápasů, to měl být highlight a místo toho je to to nejslabší, co Ares nabídnul. Čisté 3* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nebolo to vyslovene zlé, ale ani som neskákal od nadšenia. To najlepšie na snímku je precízne odvedená práca čo sa týka technickej stránky - naozaj pekná kamera, strih, dobre hrajúci herci a príhodne vybraná hudba. Dejovo to už bolo slabšie, no najviac ma mrzí, že to z čoho mohol film vyťažiť najviac bolo zároveň aj tou najväčšou slabinou - samotné zápasy. Málo divácky atraktívne a s minimom napínavosti. A hlavne bolo ich veľmi riedko. Keďže nejde o nejaký hlbokomyseľný vypointovaný film, tak sa mali autori zamerať hlavne na túto stránku, aby pri sledovaní divák aspoň slintal pohľadom. No odflákli to. Slabší priemer. 55/100 ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní temné Sci-Fi odehrávající se v budoucnosti, kde stát Francie zbankrotoval, je 15 miliónů nezaměstnaných, vládu převzal institut konsorcia a jeden z mála způsobů jak přijít k penězům je v bojové aréně, kde se zlegalizoval doping a různé firmy samozřejmě soutěží, kdo vynalezne účinnější drogu. Skvělý nápad, ponurá až špinavá atmosféra, výborná akce a fajn tempo, možná škoda, že tak dobře nastřelený nápad neměl větší ambice, protože s lepším scénaristou se zde dalo kouzlit mnohem lépe, ale i tak slušný film, který si zaslouží se dostat více do podvědomí. Hlavní hrdina Ola Rapace jakoby Adkinsovi z oka vypadl. 7/10. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Francie v roce 2035. Korporace se předhánějí v nabízení produktů, bez ohledu na jejich škodlivost. Zisky jim plynou z milionů nezaměstnaných a odevzdaných lidí. Zlegalizování obchodu s vlastními těly, za účelem testování nových látek, vede k tisícovkám mrtvých. Aby korporace ukázaly, jak účinné jejich preparáty jsou, sponzorují zápasníky, kteří je používají jako povolený doping. Arés se stal jedním z nich. Podaří se mu zvítězit nejen v kleci, ale také proti korporaci, která je pro zisk ochotná obětovat životy tisíců lidí? A co ho to bude stát? Tak nějak takto by mohl znít obsah Arése. A k tomu pak stačí jen napsat, že i přes vcelku atraktivní prostředí zápasů, nemá tento film dynamiku, dramatický oblouk...prostě je zvláštně sterilní. Ola Rapace je takový hodně jalový švédský Adkins, ostatní postavy jsou s výjimkou transexuála podivně nevýrazné...prostě to nemá šťávu, drive, ani dostatečně zajímavý nápad. Všechno se odehrává tak nějak polopasivně a v klidu si spěje k nevyhnutelnému konci. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vizuálně to vůbec není špatný snímek, ale vzhledem k tomu, jak se tvůrci snažili v tomhle ohledu, je skoro škoda, že to je využito v podstatě jen proto, aby se párkrát objevily docela pěkné exteriéry. Příběh se jinak soustředí na chudinské drama, kdy chudoby je možné zbavit se vítězstvím v brutálních zápasech. Nic překvapivě silného. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama