Reklama

Reklama

Dlouhá noc přežití

  • Česko Dlouhá noc: Přežití (více)
Trailer 1

Dva lupiči utíkají směrem k mexickým hranicím. Jednoho z nich ale postřelí, a tak si vyhlédnou vesnického doktora, kterému zajmou rodinu a vyhrožují smrtí, dokud neposkytne zraněnému pomoc... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

silentname 

všechny recenze uživatele

Výsledné hodnotenie "Survive The Night" je, že film je pozerateľný.. Ak nečakáte od filmu žiadne zázraky a dokopy vám bude stačiť ľahký home invasion film, tak by to nemalo byť veľmi urážlivé. Herci sú celkom dobrí, Bruce Willis tu má podľa mňa naozaj aj rolu a postavy v rámci svojich možností nie sú absolútne tupelá. Ako príklad by som povedal, že keď manžel povie, svojej manželke a dcére aby sa niekam schovali a ostali tam, tak to aj urobia. A udržia sa počas filmu v bezpečí. Ale miestami som mal pocit, že časová línia absolútne škrípala. Prečo? Lebo film pôsobí ako keby sa kamera presunula k niekomu inému, tak na inom mieste sa zase zastavil čas. A to je dosť veľký problém. Najlepšie je to asi vidno v autonaháňačke. Kým Bruce Willis odláka útočníka autom, tak mal podľa mňa náš hrdina dosť veľa času na to, aby sa dostal k rodine, zobral ich niekam do bezpečia a reálne opustili priestor. No keď sa k nim kamera vráti a sledujeme ich ďalej, tak útočník už je naspäť. A neverím, že to stihol tak obrovskou rýchlosťou. Neviem či Eskandri chápe, že plynutie času takto nefunguje. Čas neplynie len tam, kde sa momentálne dívame. Ale všade plynie rovnako. Ku koncu už prichádza aj niekoľko menej zaujímavých momentov, no nedával by som váhu mínusov na plecia hercov. Tí s tým čo majú po ruke robia maximum. Okrem toho je najväčšia tragédia, že máme ľutovať asi aj našich útočníkov, ktorí len chceli pre seba lepší život. A kým by som povedal, že náš zranený brat Matt je v pohode, tak Jamie je bohužiaľ iná story. Lebo celá tá situácia nie je nikoho iného, než jeho vina. A veľa jeho riešení bolo absolútne nezmyselných a hlúpych. Film je pozerateľný, ale nie je ničím výnimočný. Je to jednoduchý príbeh na oddychový večer. Ak vám to stačí, tak budete v pohode. Hodnotenie: C- ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Neúspešná spolupráca režiséra Matta Eskandariho a herca Bruca Willisa pokračuje, Bohužiaľ. Ich aktuálny céčkový film je založený na stokrát videnom a spracovanom materiáli. Kopa jednoduchých riešení s minimom hereckých performancov. Film len pre skalných fanúšikov Bruca Willisa. Škoda, že v poslednom čase musím túto vetu u B.W. zopakovať viackrát.Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Reklama

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

...aneb jak držitel Zlatého Glóbu a 2 cen Emmy a jeden z největších sympaťáků své doby našel další dno své kariéry. O tom jak velká sračka to je se radši nebudu bavit ale něco mi říká že narozdíl od Cage který už se herecky opravdu ztratil na tu první ligu Willis stále ještě má. 1/10 ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Je mi tak nějak už jasné, že Willis se odebral do důchodu a hraje už pouze ve filmech, které natočí za minimální dobu a inkasuje za ně balík. Bohužel tato díla už se ani nedají nazvat filmy, to by byla urážka. U tohoto počinu to celé tak nějak fungovalo do poloviny, kdy to mělo i smysl a i nějakou logiku. Poté se všechno vymklo kontrole a postavy se začnou chovat jako blázni. Polda, ač v důchodu, není schopen odzbrojit na několikátý pokus jednoho útočníka? Pak ho pozve na vyjížďku po lese a zase nic z toho? A ten konec? Jsem čekala nějaký doják v podobě smrti postavy Willise, a zase nic. Dávám 1* a ani nevím za co. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po vážně hodně dlouhé době budu hodnotit film s účastí Bruce Willise převážně kladně, i když tedy musím zároveň ale i zmínit, že to rozhodně není jeho zásluhou, spíš naopak, pokud bych totiž měl označit i nejslabší prvek této podívané, zvolil bych právě tohoto kdysi úspěšného a charismatického herce, který se nyní ale již utápí jen ve vedlejších roličkách v mizerných béčkách, jak jsem ale již zmiňoval, sem tam se připlete k něčemu, co zas až tak mizerný není, a právě tak tomu je v tomto případě. Každopádně, aby ovšem nedošlo k omylu, i tentokrát se jedná o ryzí, laciné, nenápadité a tuctové béčko, u kterého se ono množství Odpadů! a celkově nízkého hodnocení dá snadno pochopit, já bych to ovšem tentokrát neviděl ale zas až tak černě, jelikož celý ten film se nese i ve velice svižném a nenudícím tempu, sem tam zafunguje napětí, atmosféra též není úplně marná, a veškeré osazenstvo, a to jak postavy, tak jejich herečtí představitelé, jsou výrazní a charismatický, samozřejmě tedy s ohledem na jejich možnosti. To, že se tu pak ony postavy dost častokrát chovají a jednají jako totální retardi, je věc druhá, ale ani to nic nemění na tom, že tohle akční, thrillerové béčko je prostě opravdu příjemně snesitelná a dostatečně zábavné podívaná, jež si to vyložené zazdění fakt tentokrát nezaslouží. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Natočeno za 10 dní v Columbusu (Georgia, USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama