Reklama

Reklama

Fáze zamilovanosti

  • USA The Honeymoon Phase
Trailer 1

Tom a Eve jsou mladí milenci, které opustilo štěstí a oni zoufale potřebují peníze. Rozhodnou se proto lhát o svém vztahu, aby se mohli zúčastnit projektu Millennium, experimentu pro manželské páry vedeného tajemným ředitelem a trenérkou. Aby získali kýžených 50 tisíc dolarů, musí Tom a Eve společně přežít 30 dní v izolaci ve futuristickém inteligentním domě, zatímco se vědci snaží zjistit, proč zamilovanost ve vztahu postupně odezní. Během jejich pobytu se začne Eve propadat do hlubin šílenství a pochybovat o tom, zda je její milenec skutečně tím mužem, za jakého jej považovala. Fáze zamilovanosti je paranoidní sci-fi thriller o povaze důvěry ve vztazích, který přináší až příliš děsivou odpověď na to, jak dobře je vlastně možné znát druhého člověka. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (25)

Marze 

všechny recenze uživatele

Psychologický mysteriozní sci-fi thriller. Dva výborné herecké výkony, pěkný sci-fi scénář a několik temných obratů. Pěkně výtvarně pojaté okolí. Je to solidně zábavný film, který odhaluje temnější stránku vztahů. Film se ptá jak dobře znáte člověka s nímž sdílíte postel. Otázky důvěry, identity, manželské týrání, podvádění, odlišná očekávání, emocionální zaostalost. Spolu s vyprávěním to vytváří hrozný svět. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Technická stránka věci dobrá a na toho nesympatického jelimana v jedné z hlavních rolí se také dalo zvyknout, ale mě to prostě nedávalo smysl. Většinu času to měla být nejspíš psychologicky laděný thriller, který měl mladý pár podrobit stresovým situacím, ale to, čemu byli vystaveni mi přišlo jako selanka. O to víc mě iritovalo, jak se hlavní hrdinka začala chovat. Když pak přišel poměrně nečekaný zvrat, koukal jsem na to jak husa do flašky a až do konce jsem se nedokázal chytit. 30% ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tu zase niekto objavil Ameriku. Koľkokrát som už ten film videl? S rovnakými nápadmi a scénami a pointami, aby sa furt tváril ako niečo originálne, sú všetky na jedno kopyto. Pozitívne je, že aj keď mu chýba tá (alebo akákoľvek) vizuálna štylizácia, ide o menej otravný zážitok ako bolo Vivárium. Chýba mu vata. Nato, že sú tam väčšinu času dvaja herci, mu chýbajú dialógy o obyčajných veciach. Ale hlavne, sú tam väčšinu času dvaja herci a jeden z nich (on) nevie absolútne hrať. Ani trochu. Za celý film sa mu nepodarilo uhrať jedinú scénu. Ani jednu. 30% Ps: Do budúcna sa len stačí kuknúť, aké dal hodnotenie kingik. Tomuto dal 5*, takže proste viete, že to bude sračka. Keď dá odpad, hneď sťahujte. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Keby dávali Zlatú malinu za najnesymaptickejšieho šulina vo filme, tak by to určite vyhral tento týpek. Príbeh mal zo začiatku celkom dobre našliapnuté, aby sa z toho urobila mysteriózna thrillerová podivnosť, no ostalo len pri očakávaní. Mdlé, nezáživné, logické lapsusy a hlavná pointa filmu šedivá ako myší prd. Podpriemer. 40/100 ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

No to bylo šííílenýýý ... Od milé romantik, přes vztahové drama, horor až po exploitation <-- a tím to mohlo tak nějak skončit, ale ne. Ještě to završila sci-fi část a ještě ... Posledních 15 minut už byl bohužel takovej wtf-minfuck, že mi to hlava nebrala. Chloe Carrol byla super, roztomilá, nebála se ukázat kozy (i když teda nic moc...), bohužel ten týpek Francois Chau nebyl fakt sympatickej a asi nesedne nikomu. Jako v pohodě a je to hlavně naprosto nepředvídatelný. Bacha na spoilery! ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama