Reklama

Reklama

Temný dům

  • USA The Night House (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Beth (Rebecca Hall), která se vzpamatovává z nečekané smrti svého manžela, zůstává sama v domě u jezera, který pro ni postavil. Začíná však odhalovat jeho znepokojující tajemství a je odhodlaná je rozluštit. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (200)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Dle traileru velké lákadlo na páteční večer (koukaný v sobotu!). Ovšem Bruckner tak jako u svého Rituálu (2017) dokáže překvapit naprosto dech beroucí atmosférou. Tady jsem se jen modlil, aby to konec nezkazil, tak jako právě u Rituálu. Night House, ale od začátku do konce buduje naprosto fenomenální atmosféru. Rebecca Hall to navíc hraje opravdu skvěle. Já bych v tom domě nevydržel ani den. Líbí se mi, že si film vlastně až téměř do konce vystačí s pouhým napínáním. To je ale přátelé, jako struna ostré. Postupné odkrývání pravdy mě bavilo a hltal jsem ho až do konce. Taktéž se mi líbí, že finále není příliš jednoznačné. Tohle je vážně seriózní psychologické drama s hororovou atmosférou. Anebo ještě líp horor s psychologickým dramatem. Horor, který je přesně podle mého gusta. Není v něm ani kapka krve a nepotřebuje k děsu lekačky. Za mě parádní hororová třešnička! (80 %) ()

Azrael515 

všechny recenze uživatele

Bruckner by bol celkom schopny atmosferak, keby sa vyhol tej svojej patetickej WTF-Bobby-Ewing-happy-endovosti... Zamotat klbko vie celkom slusne, ale na konci si bez cheatovania noznicami nedokaze poradit. LAME! A pritom by stacilo vygradovat beznadej a hodnotenie by slo vyssie. Tema schizofrenie v kombinacii s architekturou pachne (myslene ako kompliment) "novsimi" Hellraisermi.. Vyber dalsieho projektu ma teda ex-post nezaskakuje.. :D Az objavi Barkerovsku nadsenost pre maso, dosiahne to aspon na priemer. :D ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Väčšinu času ide skôr o trilerovú drámu, ktorá vhodným spôsobom zabára nohy do hlbín hororu. Postava Rebecy Hall bola uveriteľná, i keď jej správanie po samovražde manžela nedávalo miestami zmysel. Pátranie po skrytom živote jej manžela a takzvanej ničote ma však celý čas bavilo, užil som si ho napriek niektorým logickým trhlinám. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Davíd Bruckner je režisér, kterého mám hodně rád. Svým Rituálem překvapil snad všechny a Southboundem mě vyloženě odrovnal, takže na jeho nadcházející horor jsem se těšil, ale nečekal jsem, že to podá tak hmm Flanaganovsky?!Dějově docela nezáživně podaná byť dobře zahraná Drama s lehkými mysteriózními prvky, kde se opravdu hodinu 20 nic zajímavého neděje. Rebecca Hall hraje přesvědčivě, ale moc mě to její pátrání po minulosti a odkrývání pravdy nebavilo. Tak trochu jsem doufal v nějaký mindfuck s paralelními světy, nahlédnutí za oponou na druhou stranu a né nepřímou vykrádačku Invisible Mana, což tak místy opradu působí. Je to docela komplikované, matoucí a nevím jestli úplně dobře dotažené. Lekačku jsem však nezaznamenal, gore určitě ne a strašení, tak to na mě vůbec nefungovalo. Nevím jak film hodnotit, nebavil mě natolik, abych mu dal 3, na druhou stranu 2 mi příjdou málo a Brucknera mám rád, tak zůstanu na neutrální půdě. Oslněn však nejsem.Příběh 3/5, Akce 1/5, Humor 0/5, Násilí 0/5, Zábavnost 3/5 Hudba 3/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 2/5, Emoce 1/5, Herci 4/5. 5/10. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Od hororu neočekávám propracované znepokojení ani, že si u něho stihnu dodělat postgraduál z psychologie, já jsem mnohem jednoduší, já se chci jenom a prostě bát. Tady to na mě působilo, jako stínový divadlo. Některé scény byly až směšné a skoro se mi u toho chtělo smát. Wau, ale já bych si z toho srandu nedělal, protože si pro Vás už jde všeobjímající N-I-C-O-T-A. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno