Reklama

Reklama

Vraždy ve Valhalle

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
Island, 2020, 6 h 16 min (Minutáž: 45–48 min)

Hrají:

Nína Dögg Filippusdóttir, Sigurður Skúlason, Tinna Hrafnsdóttir, Arndís Hrönn Egilsdóttir, Bergur Ebbi Benediktsson, Aldís Amah Hamilton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Island ochromí první případ sériových vražd v historii země. Podaří se vyšetřovatelům pachatele zastavit včas? (Česká televize)

Recenze uživatele silentname k tomuto seriálu (1)

Vraždy ve Valhalle (2020) 

Neviem či sa "The Valhalla Murders" dočká druhej série, ale potenciál tam rozhodne je. Toto je ďalší seriál, ktorý spadá medzi studené severské krimi thrillery, tentokrát z Isladnu. A naši detektívi budú pátrať po sériovom vrahovi. Osobne som ale zo série nemal pocit, že by nejako výrazne prevyšovala niektorých svojich predchodcov. Problém seriálu pre mňa je, že dlho trvá, kým sa začne konečne niečo diať a miestami som skutočne tápal v nude. Postavy našich vyšetrovateľov sú podľa mňa okey a bol som zvedavý kam sa to vyvinie, no reálne to začalo byť zaujímavé až počas druhej polovice série. Tam sa už pomaly začínajú karty ukladať na stôl, veci začínajú viac dávať zmysel a okrem toho príde ešte niekoľko skutočne hrozných odhalení, ktoré to celé urobia ešte oveľa oveľa silnejšie. A musím povedať, že keď v poslednej epizóde odhalíme hlavného zloducha, bol to pre mňa skutočne hrozivý moment. Myslím si, že to mohlo byť síce o niečo silnejšie, ale možno to tvorcovia v ďalšej sérii trošku viac dopilujú. Som pokračovaniu otvorený, uvidíme čo sa so seriálom bude diať ďalej. Hodnotenie: B ()

Reklama

Reklama