Reklama

Reklama

Vraždy ve Valhalle

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
Island, 2020, 6 h 16 min (Minutáž: 45–48 min)

Hrají:

Nína Dögg Filippusdóttir, Sigurður Skúlason, Tinna Hrafnsdóttir, Arndís Hrönn Egilsdóttir, Bergur Ebbi Benediktsson, Aldís Amah Hamilton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Island ochromí první případ sériových vražd v historii země. Podaří se vyšetřovatelům pachatele zastavit včas? (Česká televize)

Recenze uživatele VLADEK k tomuto seriálu (2)

Vraždy ve Valhalle (2020) 

Píši proto, že nemohu souhlasit s ani jedním z komentářů. Nejde o staré dobré detektivní řemeslo, a klasickou severskou detektivku snad jedině v tom horším slova smyslu. Není to úplný odpad, ale ptám se: "To vám jako k radosti a zábavě stačí eintopf z opakujících se záběrů z dronu, téma zneužívání dětí a "zkorumpované policie"?" Nikoho nebili do očí rozpory v časovém vyprávění příběhu a světle v exteriérech, ikdyby se to odehrávalo na začátku nebo na konci zimy? Nikoho netrápilo nevěrohodné chování některých postav, i při vedomí a respektu toho, že Seveřané jsou přeci jenom trochu jiní? V ostatním bych musel spoilerovat, ale díly 5 a 8 jsou opravdu příšerné, resp. 8 je na hranici parodie. Dát tomuhle dílu plných 5 hvězdiček je mimo jakoukoliv realitu. ()

Všem na očích (2020) (E05) 

Tohle se mělo jmenovat "Epizoda plná nesmyslů." ()

Reklama

Reklama