Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Těhotná žena umírající na rakovinu zanechá svojí nenarozené dceři 18 dárků – ke každým narozeninám jeden, dokud nebude dospělá. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nečekal a vůbec se mi do toho nechtělo. Podle popisu jsem si říkál, že to bude něco na námět p.s. miluju tě. Prostě dárky k narozeninám že ? nic víc nic míň. Nakonec z toho Italové udělali nádherný příběh, který začíná a končí na naprosto skvělích herečkách a na překrásným příběhu. Děkuji ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Tohle možná stropem filmové tvorby není, ale tak mi to sedlo, tak se mi líbil námět, obsazení, dojala mě reálná skutečnost, z níž autoři vycházeli, i způsob, jakým pojali propojení dvou časových pásem, že spokojeně hodnotím známkou nejvyšší. Asi každý, kdo čekal dítě, říkal si, jaké asi bude? Jak bude vypadat ve třech, v deseti, v osmnácti letech? Co teprve maminka, která ví, že se toho nedožije. Hezké. Moc hezké a ačkoli dojemné, vcelku docela drsné. ()

Reklama

Tosi 

všechny recenze uživatele

Příběh možná víc pro ženy, ale tím, že manžel Elisy vypadal jak Gigi Buffon, získal na svoji stranu rychle i mě. Tahle cesta do neznámé paměti naštěstí nebyl kýčovitej doják, ale film s promyšlenejma přechodama z reality do snu, který se daj prakticky vysvětlit. V několika okamžicích se dá jen těžko ubránit slzám, takže všechny plačky varuju. Silný čtyři pecky, 80%. ()

Tipko 

všechny recenze uživatele

Pekný film o vzťahoch medzi rodičmi, najmä medzi matkou, ktorá umiera na rakovinu a jej dcérou. Myslím, že je inšpiráciou aj pre dnešných mladých ľudí a mladé rodiny a tiež sa jasne stavia za život nenarodených detí. Musím priznať, že taliani ma týmto pro rodinným filmom milo prekvapili. Určite oči pri jeho pozeraní z mnohých scén nezostanú divákovi suché. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keď boli darčeky po 15 minútach rozdané, prepadli ma pochybnosti, o čom vlastne tento snímok bude. No a potom sa z toho vykľula story, ktorá akoby z Južnej Kóree pochádzala, lebo na takúto originalitu od Talianov si Ja veru nespomínam. Veľmi pekný, i keď smutný snímok o hľadaní či poznaní seba samého .. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Film je věnován Elise Girotto, jejíž příběh se stal inspirací pro tento film. (oli009)
  • Na nahrání hudby se podílel Český národní symfonický orchestr. (oli009)
  • Film je inspirován skutečným příběhem. (Tejkina)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama