Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po přestěhování do nového domu začne mladá dívka projevovat podivné a rušivé chování, dokud jednoho dne nezmizí za skříní. Zatímco zdevastovaný otec nemá ponětí o zmizení své dcery, objeví se exorcista, který mu pomůže. (Flekoun58)

Recenze (38)

Torako.chan 

všechny recenze uživatele

Zprvu se to tvářilo jako fajn horor. Několikrát jsem se i lekla. Jenže pak to začalo být jakýsi ufňukaný a dojemný, jako by měl člověk plakat nad chuděrou malou, kterou má její tatík na háku aby se v něm vzápětí hnulo svědomí a běžel zachránit svou malou holčičku na umrlčí prolizky. Trapný. Mrtvý děcka sice nevypadali úplně blbě, ale jako horor mi to nepřijde. Myslím, že to korejci umí líp než toto. Tady se evidentně někdo nesnažil. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Po tragickej smrti manželky sa Sang-Won so svojou dcérou Yi-Naou presťahujú do nového domu. Krátko nato sa dievča stratí a svoju pomoc pri pátraní ponúkne otcovi Kyeong Hoon , muž ktorý sa záhadným zmiznutiam detí venuje už niekoľko rokov... Kórejské filmy po posledných Oscaroch budú zrejme v móde čoraz viac, čo v tomto prípade nie je na škodu. V podstate sme svedkami klasickej hororovej zápletky spojenej so sťahovaním, úmrtím v rodine a dieťaťom, ktoré si v novom dome nájde "kamaráta". Oceniť možno najmä solídny úvod a veľmi dobre zvládnutú časť pri prechode do podsvetia, film však mohol byť o niečo kratší a ani svojim dejom a najmä záverom neprekvapil a naplnil tak očakávania filmu na hranici 60 percent. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Priemerná, Juho Kórejská ducharina, pripomínajúca tuctové, ázijské variácie na atmosférické "nefunkčno". Ťažko sa hodnotí niečo, čo miestami pôsobí tak nevýrazne, no zároveň tak snaživo. Najväčším problémom je tak pre tieto snímky schopnosť udržať pozornosť diváka. Bohužiaľ, tu mi pomerne húfne unikala, a to je špatná vizitka .. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

V první řadě chci všem vysvětlit, že jde o Closet (šatnu) a ne klozet (hajzl) a to z důvodu, aby nedošlo k fekálnímu omylu odkud tady straší. Bubák v tomto filmu nečeká až mu naserete na hlavu, ale sídlí v šatně, kam chodil rád bubákovat třeba i Míša Majersů. Zcela upřímně se vám všem svěřím, že při jedné z prvních bubu scén sem se z úleku málem zesrala, rozlila si pití, vysypala brambůrky a k smrti vyděsila psa. Přítel už je zvyklej, takže ten jen dal pauzu a počkal až mi tep klesne pod 180, načež film opět pustil. Já se mezitím obrnila a zbytek filmu sem přežila relativně ve zdraví jen s jedním infarktem. Korejci bubákujou docela na pána, každopádně s příchodem "exorcisty" dostaneme místama i odlehčený části filmu páč ten týpek to měl tak nádherně u prdele, že sem si chvíli trapně myslela, že vymítání je vlastně brnkačka, co bych zvládla i já, než sem se zas lekla a došlo mi, že zbabělá sračka mého kalibru může vymítat maximálně pod vlivem opiátů své vlastní halucinace. Co mě hodně překvapilo byl hepyjend (teda happy to bylo jak pro koho) každopádně u korejců sem zvyklá že se to zesere úplně všem a tady se to zesralo jen 3/4 zúčastněných. Není to horor roku, ale za kuknutí určitě stojí tak přestaňte číst tenhle zvratek , slyšící na "jméno" komentář, sedněte si na prdel a pusťte si The Closet. Pokud máte naproti sobě šatnu, dáte k hovnocení možná o hvězdu víc jako já. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Pomerne nevýrazná ázijská ducharina. Podarená lakačka v úvode navnadí, no nič lepšie už za hodinu a pol The Closet neponúkne. Dejovo sa vykráda asi 5 filmov naraz, takže žiadnu originalitu nečakajte. Herci a technická stránka celkom fajn, masky detí "z druhej strany" dokonca veľmi fajn. Najväčším problémom je absencia napätia a atmosféry (čo je v horore celkom závažný nedostatok). Slabší priemer a 40%. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama