Reklama

Reklama

Epizody(3)

Recenze (2)

ondyGAMESTV 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A kruh se uzavírá. No, byla to dlouhá, překrásná fantasydobrodružná mystery cesta, která překvapí promyšleností, rozesměje vtipy, a zahřeje emotivností. Při sledování prvních epizod tohoto seriálu, jsem od toho čekal cokoli, ale absolutně ne to, že by se dostal někam k mím oblíbencům. Postavy a jejich přirozený, společný růst, jsem si doslova a do písmene zamiloval. Jde o postavy tak dobře napsané, že jsou prostě reálné. Taky bych chtěl poznamenat, že Luz a Amity jsou fakt super párem, a Král nejoblíbenější postava. Dost dobré navázání, ale vše kromě finále působí uspěchaně, i když to má patřičnou stopáž. Nedůležité části jsou často roztahané, a ty důležité naopak nemají dostatečný prostor. Emoce jsou super, avšak oproti druhé sérii, jich není tolik. Konec špičkový, jen neobsahoval vše, co měl. Na to, že měli tvůrci omezené možnosti, v rámci zakončení příběhu, odvedli dobrou práci. Celkově se jedná o téměř dokonalé finále, zcela dokonalého seriálu. Nemůžu se dočkat jakéhokoli pokračování, co nás v budoucnu čeká. Tak zase někdy, s našimi přáteli, v tomto divně úžasném světě. Ale prozatím, nashle 🦉 75% ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, nakonec i přes zlovůli Myšáka se tvůrcům podařilo vytřískat z minima maximum a obzvlášť samotné finále bylo náležitě silné, takže i tato "poslední série" za mě za plný počet. 8,5/10 ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Názvy epizod 3. série v sobě mají skrytý význam, a to ten, že když dáme dohromady první slova z každé epizody, tak vznikne věta: „Thanks For Watching.“ (Scanerior)

Reklama

Reklama