Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(43)

Luz, sebejistá dospívající lidská dívka, náhodou narazí na portál do kouzelného světa, kde se spřátelí s rebelskou čarodějnicí Edou a rozkošným malým válečníkem Kingem. Přesto, že Luz nemá magické schopnosti, sleduje svůj sen stát se čarodějnicí tím, že slouží jako učeň u Edy v Owl House a nakonec zde najde novou rodinu. (Disney Channel)

(více)

Recenze uživatele ondyGAMESTV k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2020) (S01) 

Ze začátku to vypadá, jako odlehčená fantasy pro děti, ale dost brzy pochopíte, že se bude jednat o něco víc, a s každou další epizodou vidíte, jak naši přátelé rostou, stejně tak jako dospělost tohoto seriálu. Dost mile mně překvapil postupně se budující LGBT vztah, mezi původně znepřátelenými hlavními postavami, který byl uvěřitelný a milý na sledování. Nemůžu se na něj dočkat v druhé sérii 🦉 60% ()

Série 2 (2021) (S02) 

Tak tohle byla šílená jízda. Zvratů tu bylo nespočítaně. Máme tu odhalení druhé Luz, Císařovi totožnosti a mnoho dalších super tajemných věcí. Nic se však nevyrovná Králově původu. Králův origin v prvních epizodách byl opravdu emotivní a měl skvělou atmosféru. Finální zjištění o tom, kdo doopravdy je, je mega promyšlené a na spadnutí čelisti. První LGBT pár v dětem přístupném obsahu, co funguje naplno. Eda se konečně naučila žít se svou kletbou. A Luz odhalila své mamce těžkou pravdu. Finále tak emotivní a fenomenální, že se nejde dočkat dalšího. Koho nepřesvědčila "odlehčená" první série, tak si ovšem tady určitě přijde na své 🦉 70% ()

Série 3 (2022) (S03) 

A kruh se uzavírá. No, byla to dlouhá, překrásná fantasy dobrodružná mystery cesta, která překvapí promyšleností, rozesměje vtipy, a zahřeje emotivností. Při sledování prvních epizod tohoto seriálu, jsem od toho čekal cokoli, ale absolutně ne to, že by se dostal někam k mým oblíbencům. Postavy a jejich přirozený, společný růst, jsem si doslova a do písmene zamiloval. Jde o postavy tak dobře napsané, že jsou prostě reálné. Taky bych chtěl poznamenat, že Luz a Amity jsou fakt super párem, a Král nejoblíbenější postava. Dost dobré navázání, ale vše i s tím finále působí uspěchaně, i když to má patřičnou stopáž. Nedůležité části jsou často roztahané, a ty důležité naopak nemají dostatečný prostor. Emoce jsou super, avšak oproti druhé sérii, jich není tolik. Konec špičkový, jen neobsahoval vše, co měl. Na to, že měli tvůrci omezené možnosti, v rámci zakončení příběhu, odvedli dobrou práci. Celkově se jedná o téměř dokonalé finále žánrově dokonalého seriálu. Nemůžu se dočkat pokračování, co nás v budoucnu čeká. Tak zase někdy, s našimi přáteli, v tomto divně úžasném světě. Ale prozatím, nashle 🦉 65% ()

Reklama

Reklama