foto

Jim Pirri

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Cheerleader Murders
2014 Audrey
Hvězdy nám nepřály
Tučňáci z Madagaskaru
2011 Spoluautor
1997 Důležitý terč
1996 Dark Mist, The
1994 Ocelová aréna
Without Warning (TV film)
1991 Horečka (TV film)
1990 Vítej doma, Roxy Carmichaelová
1989 Čaroděj

TV seriály

2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
2012 Malibu Country (TV seriál)
2010 Na parket! (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zdánlivá vina (S07E15)
2007 Cavemen (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Pilot (S01E01)
iCarly (TV seriál)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Hunted, The (TV seriál)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Normal, Ohio (TV seriál)
The Geena Davis Show (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Loď lásky (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
...Thirteen Years Later (S03E05)
1997 Advokáti (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Union Square (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Jak se Ross a Rachel rozcházeli (S03E15)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
JAG (TV seriál)
1994 Blesk v ráji (TV seriál)
Údolí princezen (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
Harry a Hendersonovi (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
DEA (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace