foto

Jim Pirri

  • nar. 1967
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Salt Water
Sebevražedný oddíl: Rozpoutané peklo
2016 The Cheerleader Murders
2014 Audrey
Hvězdy nám nepřály
Tučňáci z Madagaskaru
2011 Spoluautor
1997 Důležitý terč
1996 Dark Mist, The
1994 Ocelová aréna
Without Warning (TV film)
1991 Horečka (TV film)
1990 Vítej doma, Roxy Carmichaelová
1989 Čaroděj

TV seriály

2019 Batwoman (TV seriál)
I'll Be Judge, I'll Be Jury (S01E06)
Love, Death & Robots (TV seriál)
Shape-Shifters (S01E10)
2018 3 mimo: Příběhy z Arkádie (TV seriál)
Terra Incognita – 1. část (S01E01)
2017 Lovci trolů: Příběhy z Arkádie (TV seriál)
In the Hall of the Gumm-Gumm King (S02E13)
Escape from the Darklands (S02E01)
2016 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý v ledu (S11E20)
2015 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Moving (S02E06)
Máma (TV seriál)
Nazi Zombies and a Two-Hundred-Pound Baby (S03E15)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Osobní věci (S04E06)
The Exes (TV seriál)
Along Came Holly (S04E22)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zvedá se železná opona (S05E11)
2012 Malibu Country (TV seriál)
2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Polib mě a zapni proud (S11E12)
2010 Na parket! (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Zdánlivá vina (S07E15)
2007 Cavemen (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Pilot (S01E01)
iCarly (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The End's Not Near, It's Here (S04E16)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Krev, pot a slzy (S01E14)
Alias (TV seriál)
Městečko svobody (S04E05)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Čaroklání (S06E21)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kletba (S01E05)
2002 Beze stopy (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
2001 The Hunted (TV seriál)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
Normal, Ohio (TV seriál)
The Geena Davis Show (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
Eyes (E03)
Advokáti (TV seriál)
Honorable Man (S04E21)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's Perfect Man (S03E10)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Loď lásky (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
...Thirteen Years Later (S03E05)
JAG (TV seriál)
Cesta za Frančeskou (S04E04)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
Union Square (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Noční můra na Dick Street - část 1. (S02E25)
Svatba jako řemen (S02E16)
Přátelé (TV seriál)
Jak se Ross a Rachel rozcházeli (S03E15)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S06E12)
1995 Cybill (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Za dobrotu na žebrotu (S02E21)
Terč: Jimmy Olsen (S02E19)
Vzkříšení (S02E17)
1994 Blesk v ráji (TV seriál)
Údolí princezen (TV seriál)
1992 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Soutěživá hrana (S02E20)
1991 Baby Talk (TV seriál)
Harry a Hendersonovi (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky