Reklama

Reklama

Moucha v kufru

  • Francie Mandibules (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Jean-Gab a Manu, dva prostí přátelé, najdou obří mouchu uvíznutou v kufru auta a rozhodnou se ji vytrénovat, aby si díky ní vydělali. Divoká a surrealistická road-movie od mezinárodně uznávaného režiséra Quentina Dupieux vypráví jedinečný komediální příběh o přátelství, velkých snech a ještě větších katastrofách, které se daly do pohybu po nalezení obrovské mouchy. (Film Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (43)

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Nedávno náhodně objevená jednohubka, na kterou jsem si konečně našel “čas” (je to opravdu jednohubka s muší stopáží, takže to slupnete jak malinu prakticky kdykoliv). Dvojka blbců s vyhlídkami na dlouho očekávaný životní zvrat, úspěch a bohatství objeví v kufru kradeného auta obří mouchu… k tomuhle netřeba cokoliv dalšího psát. Prostě si to dejte, než vám frnkne. ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Oba hlavní hrdinové jsou hrozní debilové. Úplně mi stačí, když ode mne takovéhle typy na ulici somrují peníze nebo cigára. Nevidím důvod, proč bych se na takové exempláře měl dívat ještě ve filmu. Samotný příběh (nápad s přerostlou mouchou) mi přijde také dost slaboduchý. Za co má tento film (aspoň momentálně) hodnocení 70 %? Že by za přesvědčivost hereckých výkonů? Existuje mnoho lepších francouzských komedií. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Byť jednoduchší je oslobodzujúce, ukazujú nám už celé roky filmy o kdejakých blbcoch. Manu a Jean-Gab sú ale v tejto zdanlivo prostej rovine aj zaujímavo vytvorené charaktery, jeden je Pán citoslovcí a druhý Majster cvičiteľ, čo aj obriu muchu naučí nosiť banány. Ich príbeh (kľudne by som si dal celý seriál alebo 12 pokračovaní) je neuveriteľne pohodová letná absurdita s nádychom surreálna a čiste 80´s no problemo štýle, po ktorej máte náramnú chuť ísť sa rozšupnúť za 8,50. A bude aj kafíčko! Pravdaže - najdôležitejšie a nadovšetko je mať k tomu - k čomukoľvek (vrátane sledovania tohoto filmu) - dobrého parťáka! ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Francúzsky bizár ako vyšitý. Ten nápad s umelou muchou sa len tak často nevidí a aj keď to v podstate bola hovadina ako remeň, svoj účel to asi splní, hlavne pre filmových fajnšmekrov. Mne ten humor veľmi nesedel, aj keď tam bolo pár bizarne úsmevných scén a uvedomil som si, že Adele Exarchopoulos dokáže slušne zahrať vyšinutú ženskú. O to lepšie poznanie. 60 % ()

claudel odpad!

všechny recenze uživatele

I Francouzi se mohou utnout. Příšernost - dva kreténi s obrovskou mouchou potkají dvě divné holky a Adèle Exarchopoulos, která se chová jako retardovaná. Společně s bratrem jedné z nich tráví čas v prázdninovém domě a snaží se schovat tu obrovskou mouchu. To má být vtipné?! Pana Quentina Dupieux si znamenám velkým červeným písmem do kategorie PLUS JAMAIS. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 16. září do 28. října 2019 v zálivu Saint-Tropez (Le Plan-de-la-Tour, Sainte-Maxime, La Croix-Valmer, Cavalaire-sur-Mer a Rayol-Canadel-sur-Mer). (bianci)

Reklama

Reklama