Reklama

Reklama

Pan Jangle a vánoční dobrodružství

  • USA Jingle Jangle: A Christmas Journey
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Veselého výrobce hraček kdysi zradil pomocník, kterému věřil. O spoustu let později mu ale do života vstoupí hodná a zvědavá vnučka a dá mu novou naději. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

T2 

všechny recenze uživatele

Na Netflixe im niekedy riadne vyšíva z ich gýčovou tvorbou, fakt muzikálova hrôza. Nie som rasista ale černochov napasovať do daných úloh v danom období, kedy ich všade vláčili ako najpodradnešjích otrokov fakt dosť mimo, pôsobia tam ako päsť na oko, toto už nieje fantasy ale čisté sci-fi. To ako keby natočili dobrodružný film z Afriky a zo slamených chajd by vybehovali samé biele tváre pre zmenu a naháňali po savane levy a tancovali by z oštepmi a poskačkávali by okolo ohňa, prečo nie. /35%/ ()

Lacike

všechny recenze uživatele

Mám rád Whitakera a aj trailer sa mi celkom páčil. Kulisy to má veľkolepé a fakt pekné. Ale akonáhle sa tam začalo spievať, tak som mal chuť búchať si hlavu o stenu. Ja fakt na muzikály nie som a tu sa spieva fest. Po 40tich minútach som to vypol. No a to že tam sú všetci čierni? No a čo. Divné je skôr to, že vo všetkých Hollywoodskych rozprávkach boli doteraz všetci bieli. ()

Reklama

Axident 

všechny recenze uživatele

Nebylo by to v rámci vánočního kýče špatné, ale ta muzikálovost je vyloženě otravná, protože extrémně neoriginální. Hned první sekundy vstupní scény vás okamžitě napadne The Great Showman (až okatá podobnost) a stylem i Hamilton. Čímž se stávají pěvecké scény otravné a přebytečné. Vydržel jsem jen dvacet minut. Jako nemuzikálový vánoční příběh by fungoval líp. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Já teda absolutně nechápu narážky spousty zdejších komentářů na výskyt černochů ve Vánočním filmu, doprovázenej minimem bělochů... Kurva co to je? Hele, jestli nekopou za Spartu a maj talent herectví, tak ať si to klíďo rozpálej na plný kule v Janglovi! Myslím si, že jde o příjemnou, moderní, lehce prozpívanou vánoční pohádku, se skvělým fantasy kouzlem, který snílky rolniček a skřítků, pohltí a nepustí. Mě Forest ukolíbal s přehledem. 60% ()

werous 

všechny recenze uživatele

Nesnáším muzikály, takže pár pasáží, kde se zpívá a tančí (proč je hudba ve stylu RnB?!) jsem přeskočila. Ale co se týče kulis a především kostýmů, ty jsou vskutku famózní, jsem byla naprosto unešená. Rasovou příslušnost řešit vůbec nechci - není to jedno? Mně se pohádka, jakožto odpočinkový a nenáročný film, moc líbila. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (1)

  • Všechny obchody v Cobbletonu jsou pojmenovány po historických afroamerických vynálezcích. (BMW12)

Reklama

Reklama