foto

Anika Noni Rose

  • nar. 6.9.1972 (46 let)
    Bloomfield, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mladí zabijáci
Raubíř Ralf a internet
2017 Všechno úplně všechno
2015 For Justice (TV film)
2014 A Day Late and a Dollar Short (TV film)
Imperial Dreams
2013 Half of a Yellow Sun
Khumba
Naši a já
Watsons Go to Birmingham, The (TV film)
2012 Skyler
2011 Have a Little Faith (TV film)
Pytel kostí (TV film)
2010 For Colored Girls
2009 Princezna a žabák
2008 Každý má svůj sen
2006 Broadway Under the Stars (TV film)
Dreamgirls
2004 Přežít Vánoce
Temptation
2003 Láska mezi superstar

TV seriály

2017 Power (TV seriál)
New Man (S04E06)
Don't Thank Me (S04E05)
When I Get Out (S04E01)
2016 Kořeny (TV seriál)
The Quad (TV seriál)
Power (TV seriál)
In My Best Interest (S03E10)
Don't Worry, Baby (S03E04)
I Got This On Lock (S03E03)
Batesův motel (TV seriál)
Norman (S04E10)
Navždy (S04E09)
Nevěrná (S04E08)
2015 Batesův motel (TV seriál)
Bezvědomí (S03E10)
Šílenství (S03E09)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
Boom De Yah Da (S04E11)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Lesser Evils (S01E05)
Dobrá manželka (TV seriál)
Live From Damascus (S03E15)
Another Ham Sandwich (S03E14)
Bitcoin For Dummies (S03E13)
další epizody (4)
Private Practice (TV seriál)
The Letting Go (S05E17)
Andromeda (S05E16)
You Break My Heart (S05E15)
další epizody (5)
Simpsonovi (TV seriál)
Děda na útěku (S24E04)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Kde se stala chyba (S03E11)
Kurz rodičovství (S03E10)
Povel k palbě (S03E09)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Scorched Earth (S13E01)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Průšvihářky (S02E07)
Jedovatá pilulka (S02E06)
Protekce (S02E05)
další epizody (5)
2008 Vůně Kalahari (TV seriál)
2007 Odložená žena (TV seriál)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation
2017 Sighted Eyes/Feeling Heart
2016 Roots: A History Revealed (TV seriál)
2007 ShowBusiness: The Road to Broadway

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2015 Dětská kuchařská soutěž (TV pořad)
2014 The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2009 The Brian McKnight Show (TV pořad)
2007 79. Annual Academy Awards (TV pořad)
Xposé (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace