foto

John Legend

  • nar. 28.12.1978 (41 let)
    Springfield, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 V kapradí: Film
2018 Crow: The Legend
2016 La La Land
2008 V rytmu soulu
2005 Miláček

TV seriály

2020 Tohle jsme my (TV seriál)
Light and Shadows (S04E10)
Simpsonovi (TV seriál)
The Miseducation of Lisa Simpson (S31E12)
2019 Zeptejte se storybotů (TV seriál)
Jak se dělá hudba? (S03E01)
2017 Underground (TV seriál)
Whiteface (S02E05)
Mistr amatér (TV seriál)
The Dinner Party (S02E05)
2012 The Last Leg (TV seriál)
2007 Larry, kroť se (TV seriál)
The Bat Mitzvah (S06E10)
2006 Happy Hour (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)

Dokumentární

2020 Let's Go Crazy: The Grammy Salute to Prince (koncert)
2019 Hitsville: The Making of Motown
2018 Quincy
2016 Michael Jackson's Journey from Motown to Off the Wall
2015 Taylor Swift: The 1989 World Tour Live (koncert)
2014 The Night That Changed America: A Grammy Salute to The Beatles (koncert)
2011 The Savoy King: Chick Webb & the Music That Changed America
2010 Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
Hope For Haiti Now (koncert)
Music
2009 25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
Soundtrack for a Revolution
The People Speak
2008 John Legend: Live from Philadelphia (koncert)
2007 Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
Live Earth (koncert)
2006 Ohio Players
September in Brooklyn: Making of 'Block Party', The
2005 American Express Jam Sessions (koncert)
Block Party
John Legend: Live at the House of Blues (koncert)

Hudební videoklipy

2019 DJ Khaled feat. Nipsey Hussle, John Legend - Higher (hudební videoklip)
Lil Dicky - Earth (hudební videoklip)
2017 Ariana Grande feat. John Legend - Beauty and the Beast (hudební videoklip)
John Legend - Surefire (hudební videoklip)
John Legend feat. Chance the Rapper - Penthouse Floor (hudební videoklip)
2016 Tiësto - Summer Nights ft. John Legend (hudební videoklip)
2015 Big Sean feat. Kanye West & John Legend - One Man Can Change The World (hudební videoklip)
Meghan Trainor feat. John Legend - Like I'm Gonna Lose You (hudební videoklip)
Sam Smith feat. John Legend - Lay Me Down (hudební videoklip)
2014 Common feat. John Legend - Glory (hudební videoklip)
John Legend - You & I (Nobody in the World) (hudební videoklip)
2013 Benny Benassi feat. John Legend - Dance the Pain Away (hudební videoklip)
John Legend - All of Me (hudební videoklip)
John Legend feat. Kimbra - Made to Love (hudební videoklip)
John Legend feat. Lindsey Stirling - All Of Me (hudební videoklip)
John Legend feat. Rick Ross - Who Do We Think We Are (hudební videoklip)
2012 John Legend feat. Ludacris - Tonight (Best You Ever Had) (hudební videoklip)
2011 John Legend feat. Mariah Carey - When Christmas Comes (hudební videoklip)
Magnetic Man feat. John Legend - Getting Nowhere (hudební videoklip)
2010 Estelle feat. John Legend & Nas - Fall in Love (hudební videoklip)
Herbie Hancock feat. John Legend & P!nk - Don't Give Up (hudební videoklip)
John Legend & The Roots feat. Common & Melanie Fiona - Wake Up Everybody (hudební videoklip)
2009 John Legend - Everybody Knows (hudební videoklip)
Rick Ross feat. John Legend - Magnificent (hudební videoklip)
2008 John Legend feat. André 3000 - Green Light (hudební videoklip)
Will.I.Am - Yes We Can (hudební videoklip)
2007 John Legend - P.D.A. (We Just Don't Care) (hudební videoklip)
John Legend - Show Me (hudební videoklip)
John Legend - Stereo (hudební videoklip)
2006 DJ Khaled feat. Kanye West, Consequence & John Legend - Grammy Family (hudební videoklip)
John Legend - Heaven (hudební videoklip)
John Legend - Save Room (hudební videoklip)
2005 John Legend - Number One (hudební videoklip)
John Legend - Ordinary People (hudební videoklip)
John Legend feat. Lauryn Hill - So High (hudební videoklip)
Kanye West ft. Jamie Foxx - Gold Digger (hudební videoklip)
The Black Eyed Peas feat. Q-Tip, Talib Kweli, Cee-Lo & John Legend - Like That (hudební videoklip)
2004 John Legend - Used to Love U (hudební videoklip)
Kanye West - The New Workout Plan (hudební videoklip)
Slum Village feat. Kanye West & John Legend - Selfis (hudební videoklip)
2003 Twista feat. Kanye West & Jamie Foxx - Slow Jamz (hudební videoklip)

Video kompilace

2005 Kanye West: College Dropout - Video Anthology (video kompilace)

Divadelní záznam

2018 Jesus Christ Superstar Live in Concert (divadelní záznam)

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Crow: The Legend

Hudební videoklipy

2017 John Legend - Surefire (hudební videoklip)
2013 John Legend - All of Me (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2020 Jingle Jangle

Host

TV pořady

2020 22nd Annual Mark Twain Prize for American Humor celebrating: Dave Chappelle (TV pořad)
Celý svět doma, celý svět spolu (TV pořad)
Grammy Awards 2020 (TV pořad)
2019 Elvis All-Star Tribute (TV pořad)
John Legend: Christmas Under the Stars (TV pořad)
Songland (TV pořad)
The Kelly Clarkson Show (TV pořad)
2018 2018 Billboard Music Awards (TV pořad)
A Legendary Christmas with John and Chrissy (TV pořad)
Grammy Awards 2018 (TV pořad)
2017 2017 Billboard Music Awards (TV pořad)
23rd Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
Grammy Awards 2017 (TV pořad)
Oscar 2017 (TV pořad)
The 74th Golden Globe Awards (TV pořad)
2016 Grammy Awards 2016 (TV pořad)
Greatest Hits (TV pořad)
Oscar 2016 (TV pořad)
Quotidien (TV pořad)
2015 2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards - Pre-Show (TV pořad)
BET Awards 2015 (TV pořad)
Bitva playbacků (TV pořad)
GRAMMY Awards 2015 (TV pořad)
The 87th Annual Academy Awards (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2015 (TV pořad)
2014 2014 Billboard Music Awards (TV pořad)
Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr (TV pořad)
Grammy Awards 2014 (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2014 (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2012 10th Annual TV Land Awards (TV pořad)
Billboard Music Awards 2012 (TV pořad)
Duets (TV pořad)
2011 Artist Toolbox, The (TV pořad)
Grammy Awards 2011 (TV pořad)
The Voice (TV pořad)
2010 2010 American Music Awards (TV pořad)
Conan (TV pořad)
Grammy Awards 2010 (TV pořad)
2009 Grammy Awards 2009 (TV pořad)
The 81st Annual Academy Awards (TV pořad)
VEVO Go Shows (TV pořad)
2008 A Colbert Christmas: The Greatest Gift of All! (TV pořad)
Grammy Awards 2008 (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2008 (TV pořad)
2006 Bizarní jídla (TV pořad)
Tony Bennett Show! (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts, The (TV pořad)
The Colbert Report (TV pořad)
X Factor, The (TV pořad)
2004 The X Factor (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Real Time with Bill Maher (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
The Best Hit USA (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 E! News (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Wetten, dass..? (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1951 Festival di Sanremo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce